261
Tον είχα προειδοποιήσει ο ίδιος, είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο | ΥouTube

Oικονόμου: Αναθεωρήσαμε τα μέτρα για τους εμβολιασμένους γιατί τα μηνύματα ήταν αντιφατικά

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 09:59
Tον είχα προειδοποιήσει ο ίδιος, είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο
|ΥouTube

Oικονόμου: Αναθεωρήσαμε τα μέτρα για τους εμβολιασμένους γιατί τα μηνύματα ήταν αντιφατικά

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 09:59

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων για τους εμβολιασμένους πολίτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καθώς όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 την Πέμπτη, ενίοτε το μήνυμα που δινόταν με τους περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους και τα τοπικά lockdown ήταν αντιφατικό.

«Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους», επανέλαβε ο κ. Οικονόμου, γι’ αυτό, τόνισε, δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή είναι αντίθετα με την κοινή λογική, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία διορθώθηκαν άμεσα.

Οπως επεσήμανε, η ανακοίνωση των μέτρων δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό και αυτό, παρατήρησε, είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ για να πειστούν για την πανδημία και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Στο θέμα της διαγραφής Μπογδάνου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι ο βουλευτής είχε προειδοποιηθεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δημόσια από τον ίδιο, να μην επαναλάβει συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με τις αξίες της παράταξης.

Οπως υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου, η αντίδραση της κυβέρνησης και του Νίκου Δένδια (σ.σ. που δέχθηκε επικρίσεις από ορισμένες φωνές μέσα στο κόμμα της ΝΔ για τον οξύ τόνο της απάντησής του στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο) ήταν αυτή που έπρεπε. Και η κυβέρνησή μας, συμπλήρωσε, δικαιώνεται από την προτίμηση των πολιτών στις δημοσκοπήσεις.

Οσον αφορά, τέλος, την «έκρηξη» των τιμών στην ενέργεια και τα σενάρια περί μεγαλύτερης επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος, ο εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μη μείνει κανένας αβοήθητος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...