242
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: «Αγκυλωμένος» ο κ. Τσίπρας, δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2021, 17:20
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: «Αγκυλωμένος» ο κ. Τσίπρας, δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2021, 17:20

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η Ελλάδα αλλάζει με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη συνέντευξή Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Οπως σχολίασε επιπλέον ο κ. Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτισε σε όσα έλεγε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τσάκισμα της μεσαίας τάξης. «Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα», αναφέρει.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα.

Όταν θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης είναι πολύ φυσικό να μην αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για την ελληνική οικογένεια να μπορεί να μεταβιβάζει την ακίνητη περιουσία και μέρος των χρημάτων που απέκτησε στα παιδιά της, χωρίς να πληρώνει φόρο.

Επιβεβαιώνει ότι είναι αγκυλωμένος στο παρελθόν και για αυτό δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει, με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή μέσα από την προαγωγή του συνολικού αγαθού.

Όσον αφορά στις εκλογές η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή. Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές – εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News