827
Το Wyndham Grand Mirabello στην Κρήτη | Wyndham Hotels & Resorts

Wyndham Hotels & Resorts και Zeus International επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 17:42
Το Wyndham Grand Mirabello στην Κρήτη
|Wyndham Hotels & Resorts

Wyndham Hotels & Resorts και Zeus International επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 17:42

Η Wyndham Hotels & Resorts, η ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της φιλοξενίας -με παγκόσμια παρουσία σχεδόν 9.000 ξενοδοχείων σε περισσότερες από 80 χώρες- και η Zeus International -η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων- ανακοινώνουν τη συμφωνία για την προσθήκη δύο νέων ξενοδοχείων με τη σημαία των brands Wyndham Grand και Wyndham, σηματοδοτώντας την είσοδο της Wyndham τόσο στην Κρήτη όσο και στην Κύπρο. Το 2017 η Wyndham και η Zeus ανακοίνωσαν μια συνεργασία για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων, σε διάστημα 10 ετών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και τις βαλκανικές χώρες. Τους τελευταίους 18 μήνες, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη εντοπίσει 8 ξενοδοχεία και έχουν ανοίξει έξι από αυτά (συμπεριλαμβανομένoυ του Wyndham Grand και του Wyndham Athens Residences, που άνοιξαν πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας) – με δύο επιπλέον ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

Η Wyndham θα εγκαινιάσει την παρουσία της στη νησιωτική Ελλάδα με ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, το Wyndham Grand Mirabello, προσθέτοντας το διάσημο πρώην Mirabello Beach & Village στο εμπορικό σήμα της Wyndham Grand. Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο, που αποτελεί και ιδανικό προορισμό για συνέδρια, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τον Άγιο Νικόλαο, στη διάσημη περιοχή Ελούντα της Κρήτης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 311 δωμάτια, πάνω από 520 τ.μ. χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, 5 εστιατόρια και μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ στην παραλία, μίνι κλαμπ για τα παιδιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ, για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε δύο από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής.

Ενα από τα δωμάτια του Wyndham Nicosia

Επιπρόσθετα, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στη Λευκωσία -το Wyndham Nicosia- σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της Wyndham στην Κύπρο. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας, εντός των Ενετικών Τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο και στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας. Θα διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, 7 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 1.200 ατόμων, 2 εστιατόρια και μπαρ εκ των οποίων ένα εντυπωσιακό roof top με θέα στην πόλη της Λευκωσίας, spa, γυμναστήριο καθώς και πληθώρα υπηρεσιών, στοχεύοντας να καταστεί σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία πόλης της Λευκωσίας. Υπενθυμίζεται ότι η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International – έπειτα από τις αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις της Νένης Σπάρτση και του γραφείου Schema4 architects που έχει αναλάβει τον συνολικό σχεδιασμό – έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την «Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ», τη μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στον όμιλο εταιρειών της οποίας ανήκει το ακίνητο.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς αναμένεται να προσληφθούν περισσότερα από 400 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.

«Η Zeus International έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός και στρατηγικός συνεργάτης για εμάς στην περιοχή της Μεσογείου και είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας αυτών των δύο νέων ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Wyndham Hotels & Resorts. «Το 2018 παρουσιάσαμε το Dolce, το signature brand μας στον χώρο των εκδηλώσεων και επαγγελματικών συναντήσεων, στην Αττική Ριβιέρα – πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Dolce στην Ελλάδα – και ανοίξαμε το Wyndham Athens Residence, το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας στην Ελλάδα. Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands. Η συνεργασία μας με τη Zeus θα μας βοηθήσει να φτάσουμε με επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς αυτούς σταθμούς», σημείωσε ο ίδιος.

Απίστευτη θέα σε ένα από τα φιλόξενα δωμάτια του Wyndham Grand Mirabello

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς η στρατηγική συνεργασία της Zeus International με τη Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνεται», δήλωσε ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International. «Τα δύο νέα αυτά πολυτελή ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Λευκωσία έρχονται να μεγαλώσουν την ξενοδοχειακή μας ‘οικογένεια’ και να συστήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και την άρτια φιλοξενία μας στην Κρήτη και την Κύπρο, δύο περιοχές με αναπτυγμένο το τουριστικό τους προϊόν, από τις οποίες ο επισκέπτης έχει υψηλές προσδοκίες. Σε αυτές τις προσδοκίες ερχόμαστε να απαντήσουμε με τα δύο νέα μας ξενοδοχεία που η Zeus International θα έχει τη χαρά να διαχειρίζεται».

Τα δύο νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη και στην Κύπρο θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το επαναστατικό και εύχρηστο πρόγραμμα επιβράβευσης των Wyndham Hotels & Resorts, που προσφέρει σε περισσότερα από 58 εκατομμύρια μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο ένα γενναιόδωρο σύστημα συλλογής πόντων, σε συνδυασμό με ένα σταθερό σύστημα εξαργύρωσης αυτών σε δωρεάν διανυκτερεύσεις – πρόκειται για το πρώτο σταθερό σύστημα που συναντάται σε πρόγραμμα επιβράβευσης μεγάλου ξενοδοχείου. Για να μάθετε περισσότερα ή για να γίνετε μέλη δωρεάν, επισκεφθείτε το www.wyndhamrewards.com

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...