241
|

SUNLIGHT: Διπλή διάκριση στα Environmental Awards 2020

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 16:52

SUNLIGHT: Διπλή διάκριση στα Environmental Awards 2020

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 16:52

Με το χρυσό και το ασημένιο βραβείο διακρίθηκε η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, στα φετινά Environmental Awards. H κορυφαία εταιρία τεχνολογίας στην παραγωγή μπαταριών για τον κλάδο αποθήκευσης ενέργειας, πιστή στις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας, θέτει την ορθή περιβαλλοντική συμπεριφορά στο επίκεντρο της δράσης της. Αναγνωρίζοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες  που διαμορφώνονται από την αειφόρο ανάπτυξη και τα πολλαπλά οφέλη για την προστασία του περιβάλλοντος, το μοντέλο κυκλικής οικονομίας της SUNLIGHT διακρίθηκε για τις προηγμένες μεθόδους που ακολουθεί στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

H SUNLIGHT κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κυκλική Οικονομία», ξεχωρίζοντας για το επιχειρηματικό μοντέλο κυκλικής οικονομίας που εφαρμόζει στην πράξη μέσω του πιο προηγμένου τεχνολογικά ανακυκλωτηρίου πανευρωπαϊκά, που διατηρεί στην Κομοτηνή, το οποίο καλύπτει περισσότερο από 60% των συνολικών αναγκών μολύβδου της εταιρίας για την παραγωγή νέων μπαταριών. Επίσης, η εταιρεία διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τεχνολογίες ελέγχου εκπομπών», για τη χρήση των πλέον καινοτόμων τεχνολογιών για τον έλεγχο των εκπομπών, οι οποίες με βάση τις αυστηρότερες πιστοποιημένες προδιαγραφές παγκοσμίως, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να σημειώνει κορυφαίες περιβαλλοντικές επιδόσεις μηδενικής ρύπανσης και ελαχιστοποίησης των παραγόμενων αποβλήτων.

Η διπλή διάκριση της SUNLIGHT στην ενότητα «Resource Sustainability» των φετινών Environmental Awards επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και την προσπάθειά της για την επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην ανάπτυξή της, την περιβαλλοντική διαχείριση και την κοινωνική πρόοδο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...