420
Οι ευτυχισμένοι νεροβούβαλοι της λίμνης Κερκίνης | Κρι Κρι

Η Κρι Κρι παρουσιάζει το Γαλακτικό Χωριό

Advertorial 12 Δεκεμβρίου 2018, 18:14
Οι ευτυχισμένοι νεροβούβαλοι της λίμνης Κερκίνης
|Κρι Κρι

Η Κρι Κρι παρουσιάζει το Γαλακτικό Χωριό

Advertorial 12 Δεκεμβρίου 2018, 18:14

Τα προϊόντα της Κρι Κρι παράγονται στο νομό Σερρών, κάτω από τον ήλιο της εύφορης πεδιάδας του Στρυμόνα, η οποία προσφέρει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες. Η περιοχή της Κεντρικής -Ανατολικής Μακεδονίας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ζώνες παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα, με το παραγόμενο γάλα να ξεπερνά το 50% της συνολικής εγχώριας παραγωγής.

Αυτός ο τόπος αποτελεί πηγή έμπνευσης για το «Γαλακτικό Χωριό», ένα χωριό που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και αποτελεί μία όαση που «αντιστέκεται» στην έντονη καθημερινότητα, έχει τους δικούς του χαλαρούς, γαλήνιους φυσικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε μία γωνιά της Ελλάδας. Δεν είναι άλλο από την εύφορη κοιλάδα του ποταμού Στρυμόνα. Μία περιοχή ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, με εκατοντάδες είδη ζώων και φυτών που ζουν σε απόλυτη αρμονία.

Τα γιαούρτια Κρι Κρι παράγονται από 100% γάλα ημέρας που συλλέγεται από φάρμες στην κοιλάδα του Στρυμόνα

Είναι μέρος της Ελλάδας, είναι μέρος «μαγικό», είναι ο τόπος προέλευσης των προϊόντων Κρι Κρι, είναι πηγή της αυθεντικότητάς  των προϊόντων αυτών και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα που προσφέρει αυτός ο φυσικός πλούτος σε κάθε ένα κεσεδάκι γιαουρτιού Κρι Κρι που απολαμβάνουν σήμερα οι καταναλωτές.

Σε αυτή τη νέα τηλεοπτική ταινία προβάλλονται όλοι οι όμορφοι πρωταγωνιστές που συντροφεύουν τις αγελάδες των παραγωγών και οι οποίες δίνουν καθημερινά το «μαγικό φίλτρο». Ποιο; Το ελληνικό γάλα που απολαμβάνουμε σε όλα τα προϊόντα Κρι Κρι.

Οι αγελάδες του Γαλακτικού Χωριού

Το μαγικό αυτό φίλτρο, «μετουσιώνεται» στο γάλα που δίνουν οι αγελάδες για να δημιουργηθεί μια αξεπέραστης αξίας πρώτη ύλη, που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των γιαουρτιών Κρι Κρι, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο αγνά και ποιοτικά προϊόντα με 100% ελληνικό γάλα ημέρας.

Ο μοναδικός αυτός τόπος ενέπνευσε τη νέα καμπάνια επικοινωνίας των γιαουρτιών Κρι Κρι, «Στραγγιστό & Αγαπημένο» και «Γιαούρτι Αγελάδος». Μέσα από το τηλεοπτικό σποτ γίνεται η πρώτη γνωριμία με το «Γαλακτικό Χωριό», και μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο website, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αυτό, να χαλαρώσουν με τους φυσικούς ήχους της λίμνης Κερκίνης, να γνωρίσουν τους ξεχωριστούς «κατοίκους» του χωριού αλλά και να κατεβάσουν ονειρεμένες φωτογραφίες.

Τα ροζ φλαμίνγκο του Στρυμόνα

Ο καστανοκέφαλος γλάρος, ο ελληνικός νεροβούβαλος, ο κορμοράνος και πολλοί άλλοι «ήρωες», συστήνονται και αποκαλύπτουν στο κοινό μυστικά για την πανίδα και τη χλωρίδα της μοναδικής σε βιοποικιλότητα και ομορφιά, εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τον μαγικό τόπο καταγωγής των γιαουρτιών Κρι Κρι στο: www.krikri.gr/galaktikochorio/