426
| CreativeProtagon

Το ημερολόγιο μιας τρελής και Μαύρης Παρασκευής

Avatar Advertorial 23 Νοεμβρίου 2017, 12:41

Το ημερολόγιο μιας τρελής και Μαύρης Παρασκευής

Avatar Advertorial 23 Νοεμβρίου 2017, 12:41

Αγαπημένο ημερολόγιο,

Calendar_Public_20  Έχει βραδιάσει πια αλλά τώρα κατάφερα να καθίσω μπροστά από την οθόνη μου. Όλη την ημέρα σκεφτόμουν αυτήν την στιγμή. Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει κι εγώ οφείλω να είμαι έτοιμος. Να μην πιαστώ στον ύπνο όπως την πρώτη φορά που η Μαύρη Παρασκευή μου χτύπησε την πόρτα. Ήταν τότε που ο θεσμός πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα μέσω των Public αλλά, όταν εγώ αντιλήφθηκα το τι ακριβώς σημαίνει Black Friday και πόσο καλό θα έκανε στο πορτοφόλι μου ήταν αργά. Από τους 392.000 επισκέπτες που διάβηκαν το κατώφλι των καταστημάτων πέρυσι, εκείνος ήταν πιθανότατα από τους τελευταίους. Και πάλι όλως είχα βγει κερδισμένος. Κατάφερα και τσίμπησα αυτόν τον υπολογιστή που έχω τώρα απέναντι μου σε μια εξαιρετική προσφορά. Φέτος όμως δεν έχω σκοπό να πάω αργοπορημένος.

Αγαπημένο ημερολόγιο,

Calendar_Public_22 Σήμερα πήρα άδεια και κατέβηκα στο κοντινότερο Public για έρευνα αγοράς. Η λίστα μου είναι έτοιμη και ο συγκριτικός πίνακας ενημερωμένος. Ήθελα και κάποιες διευκρινήσεις που ευτυχώς φρόντισαν να καλύψουν οι, πάντα εξυπηρετικοί, υπάλληλοι του καταστήματος. Αλλά κι εκεί να μην ήμουν, ένα τηλεφωνάκι θα αρκούσε. Πέρυσι, είχα ακούσει ότι το τηλεφωνικό κέντρο είχε ανταποκριθεί σε 10.500 κλήσεις! Τρελό νουμεράκι! Αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ!

Αγαπημένο ημερολόγιο,

Calendar_Public_23 Είμαι έτοιμος! Στις 00:01 της Παρασκευής θα ξεκινήσω το ψάξιμο. Γρήγορα και αποτελεσματικά ωσάν γεράκι σε περιστερώνα. Έχω κάνει τρομερή δουλειά  όλες αυτές τις ημέρες και τώρα ετοιμάζομαι να δρέψω τους καρπούς των κόπων μου. Η πιστωτική μου κάρτα είναι δίπλα μου, το pc καρφωμένο στο public.gr και οι προσφορές με περιμένουν!

Αγαπημένο ημερολόγιο,

Calendar_Public_24 Αποστολή εξετελέσθη! Τα πρόλαβα όλα, αγόρασα αυτά που ήθελα, ταχύτατα και αναίμακτα! Ας είναι καλά οι υπάλληλοι του Public που, όπως και πέρυσι, κατάφεραν να αφήσουν ικανοποιημένους όλους τους πελάτες που βρέθηκαν στα καταστήματα τους σήμερα, ανήμερα ετούτης της γιορτής! Είμαι εξουθενωμένος αλλά και πολύ χαρούμενος! Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...