658
Για κάθε νέο AB Shop&Go και AB Food Market η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει 100.000 και 250.000 ευρώ αντίστοιχα  | ΑΒ Βασιλόπουλος

AB Franchise, νέα εποχή στην επιχειρηματικότητα

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:06
Για κάθε νέο AB Shop&Go και AB Food Market η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει 100.000 και 250.000 ευρώ αντίστοιχα 
|ΑΒ Βασιλόπουλος

AB Franchise, νέα εποχή στην επιχειρηματικότητα

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:06

Με δυναμική παρουσία σχεδόν 80 χρόνων στην ελληνική αγορά τροφίμων, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου. Γράφοντας τη δική της ιστορία τόσο στον κλάδο όσο και στην κοινωνία και ακολουθώντας με συνέπεια τις στρατηγικές επιλογές της, υλοποιεί το όραμά της, να προσφέρει το καλύτερο σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, εφαρμόζοντας ένα διευρυμένο επενδυτικό πλάνο, η εταιρεία συμβάλλει στην τόνωση της εθνικής οικονομίας με στόχο τη δημιουργία αξίας για τους ανθρώπους, για τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και την κοινωνία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που την έχει καταστήσει ηγετική δύναμη στο λιανεμπόριο.

Τα καταστήματα AB Shop&Go και AB Food Market προσφέρουν αποκλειστικά συσκευασμένα προϊόντα

Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει την ελληνική επιχειρηματικότητα προσφέροντας, μεταξύ άλλων, διεξόδους για κάθε υποψήφιο που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο, στηρίζει και ενισχύει κάθε πρακτική που εξελίσσεται, δημιουργεί θέσεις εργασίας και δίνει διέξοδο στη σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Πρωτοποριακά σχήματα franchise

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά και αναγνωρίζοντας πως η δικαιόχρηση αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή, η ΑΒ είναι η πρώτη αλυσίδα σουπερμάρκετ που έφερε πριν από 14 χρόνια, τα καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα AB Shop&Go και AB Food Market, τα οποία αναπτύχθηκαν με βάση την πολυετή εμπειρία και τη βαθιά τεχνογνωσία της εταιρείας.

Το AB Food Market μπορεί να διαθέτει από 6.000 – 8.000 κωδικούς προϊόντων

Πρόκειται για σχήματα που εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα και βάζουν τις βάσεις για ένα καλύτερο επιχειρηματικά αύριο, για κάθε νέο επιχειρηματία που έχει όρεξη για δουλειά.

Διαθέτοντας εγγυημένες υποδομές και εξειδικευμένα στελέχη, αξιοποιεί την τεχνογνωσία της προς όφελος των υποψήφιων franchisees και παραμένει στο πλευρό τους σε κάθε βήμα, από τη δημιουργία του νέου καταστήματος και σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Tα μοντέλα franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος

Μένοντας έμπρακτα στο πλευρό κάθε νέου επιχειρηματία, η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στη νέα επαγγελματική αρχή προσφέροντας 100.000 ευρώ  για το άνοιγμα κάθε νέου AB Shop&Go και 250.000 ευρώ για κάθε νέο AB Food Market. Αναλυτικά:

Το AB Shop & Go προσφέρει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών

AB Shop & Go

  • Είναι για self service κατάστημα, που προσφέρει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου πώλησης
  • Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας και διαθέτει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ
  • Ξεχωρίζει για τον φιλικό, οικείο και σύγχρονο χαρακτήρα, στοχεύοντας στην απορρόφηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών
  • Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τμ σε ένα επίπεδο (ισόγειο), με μικρό βοηθητικό χώρο 30-50 τμ
  • Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε σημεία με έντονη κινητικότητα (π.χ. Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Αφετηρίες λεωφορείων, σταθμούς metro)
  • Ενδέχεται να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, ενώ λειτουργεί και την Κυριακή, σύμφωνα πάντα με τη νομοθεσία και υπό προϋποθέσεις

AB Food Market

  • Είναι self service κατάστημα, που προσφέρει 6.000-8.000 κωδικούς ειδών
  • Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας, ενώ διαθέτει επιλεγμένους κωδικούς υψηλής ροής με προτεινόμενη τιμή πώλησης ίδια με κάθε εταιρικό κατάστημα
  • Ξεχωρίζει για τον σύγχρονο χαρακτήρα του και καλύπτει κύριες και συμπληρωματικές ανάγκες αγορών
  • Διαθέτει χώρους πώλησης 300-500 τμ σε ένα επίπεδο (ισόγειο), με επαρκείς βοηθητικούς χώρους 150-200 τμ
  • Χωροθετείται σε μικρές και μεσαίες επαρχιακές κωμοπόλεις (3.000-10.000 κατοίκων), κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες και κοντά τοπόσημα της περιοχής (π.χ. κεντρική πλατεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κ.α.).

Οι franchisees-συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος

Ιδανικοί συνεργάτες – franchisees της ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελούν έμπειροι και νέοι επιχειρηματίες με όρεξη και ιδέες, που επιθυμούν τόσο να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα μέσα στον Όμιλο, όσο και να εξασφαλίσουν μια αποδοτική εργασία για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Οι franchisees γίνονται αυτόματα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας και ισότιμοι συνεργάτες

Μέσω του δικτύου franchise, ο νέος επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε μια αλυσίδα, που θα του παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει σε κάθε νέα πρόκληση.

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος κάθε νέος franchisee αποτελεί ένα ακόμα μέλος της μεγάλης ΑΒητικής οικογένειας, ένας ισότιμος συνεργάτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...