535
|

Δες πού και τι ξοδεύεις με τη νέα εφαρμογή i-bank Mobile Banking

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2020, 14:40

Δες πού και τι ξοδεύεις με τη νέα εφαρμογή i-bank Mobile Banking

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2020, 14:40

Ψάχνετε την απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα «μα πού ξόδεψα τα λεφτά μου»;

Θέλετε άμεση, αναλυτική και αξιόπιστη ενημέρωση για το τι πληρώνετε, πού, πότε και γιατί;

Προσπαθείτε μάταια να αποκτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και πάντα αναρωτιέστε πού ξεφύγατε σε δαπάνες/αγορές του μήνα;

Μία νέα εφαρμογή στο mobile banking έρχεται να λύσει τα χέρια ακόμα και του πιο απαιτητικού (ή μήπως σπάταλου;) χρήστη.

Ειδοποιήσεις (smart notifications) στο κινητό τηλέφωνο για κάθε κίνηση λογαριασμών και καρτών τη στιγμή ακριβώς που γίνονται, συγκεντρωτικά στοιχεία κινήσεων, ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και στατιστικά, καθώς επίσης δημιουργία budget ανά κατηγορία εξόδων, είναι μερικές μόνο από τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το νέο Mobile Banking app της Εθνικής Τράπεζας στους πελάτες της.

Μέσα από την παρακολούθηση των εξόδων και την αυτοματοποιημένη ενημέρωση για την πορεία των προκαθορισμένων budgets, ο χρήστης αποκτά εύκολα και γρήγορα τον απόλυτο real-time έλεγχο των οικονομικών του, έχοντας στην υπηρεσία του τον προσωπικό του financial coach!

Και όλα αυτά, χάρη στο νέο -πρόσφατα ανασχεδιασμένο- i-Bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, μέσα από μία σειρά ψηφιακών εργαλείων έξυπνης διαχείρισης των οικονομικών σας.

Δείτε πώς μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή τον απόλυτο έλεγχο των δαπανών σας ή/και να φτιάχνετε το δικό σας προϋπολογισμό ανά κατηγορία εξόδων, ώστε η τσέπη σας να μην αδιάζει ποτέ «στις 20 του μήνα»!

Με τα smart notifications του i-Bank Mobile Banking ο χρήστης ειδοποιείται απευθείας στο κινητό του τηλέφωνο κάθε φορά που εκτελεί μία πληρωμή, χρεώνεται η κάρτα του ή  γίνεται κάποια κίνηση στον τραπεζικό του λογαριασμό (πχ λαμβάνει τον μισθό του).

Με την αυτόματη κατηγοριοποίηση των συναλλαγών του, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πόσα ξοδεύει και πού. Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα αλλαγής της κατηγοριοποίησης, ώστε να συμβαδίζει πάντα με τις προσωπικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Στα plus η δυνατότητα εισαγωγής hashtags για ευκολότερη παρακολούθηση κάθε κατηγορίας εξόδων.

Μέσω της δημιουργίας μηνιαίων budgets ο χρήστης μπορεί να καθορίζει και να παρακολουθεί τον προϋπολογισμό του συνολικά για τις δαπάνες του μήνα, αλλά και ξεχωριστά για κάθε κατηγορία εξόδων που τον ενδιαφέρει.

Ψώνια στο σούπερ μάρκετ, αγορές για υπόδηση-ρουχισμό, λογαριασμοί, διασκέδαση, όλα μπαίνουν σε μία σειρά και το κυριότερο υπό έλεγχο, ώστε να μη βγαίνεις ποτέ εκτός προϋπολογισμού!

Με τη συγκεντρωτική εικόνα συναλλαγών ο χρήστης βλέπει συνολικά και αναλυτικά ανά ημέρα τις συναλλαγές του από τους λογαριασμούς και τις κάρτες του. Το ψηφιακό αυτό εργαλείο προσφέρει άμεση ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα προγραμματισμού αγορών-δαπανών μέχρι τέλος του μήνα.

Επιπρόσθετα με μία ματιά στην αρχική οθόνη του i-bank Mobile Banking, ο χρήστης μπορεί να βλέπει τα συνολικά έσοδα και έξοδα του μήνα.

Τέλος, το νέο app προσφέρει στον χρήστη νέες δυνατότητες ασφάλειας για τις χρεωστικές του κάρτες, μεταξύ των οποίων προσωρινό «πάγωμα» της κάρτας σε περίπτωση απώλειας, δήλωση απώλειας ή κλοπής, δυνατότητα επανενεργοποίησης σε περίπτωση που η  κάρτα τελικά βρεθεί, ή επανέκδοσή της αν η απώλειά της είναι οριστική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...