213
Ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης στη Βουλή. Βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών, αλλά ο συναγερμός που σήμανε το βράδυ της Πέμπτης ήταν άκυρος | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι «ύποπτοι» στην κατοικία του Δανέλλη ήταν ντελίβερι με σουβλάκια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2019, 08:27
Ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης στη Βουλή. Βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών, αλλά ο συναγερμός που σήμανε το βράδυ της Πέμπτης ήταν άκυρος
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι «ύποπτοι» στην κατοικία του Δανέλλη ήταν ντελίβερι με σουβλάκια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2019, 08:27

Την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η αναφορά για ύποπτα άτομα στην κατοικία του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, του ανεξάρτητου βουλευτή που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και δέχεται απειλές επειδή θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο κ. Δανέλλης «κατήγγειλε» ότι αργά την Πέμπτη βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στην πολυκατοικία του με δύο άτομα μεγάλης σωματικής διάπλασης. Οι άγνωστοι μόλις τον αναγνώρισαν φόρεσαν κουκούλες και επιβιβάστηκαν σε λευκό βαν φεύγοντας με μεγάλη ταχύτητα.

Στην κατοικία του βουλευτή, στην Φρεαττύδα του Πειραιά, έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εξέτασαν το ενδεχόμενο να είχαν αφήσει εκρηκτικό μηχανισμό.

Από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι ύποπτο.

Και πώς να προκύψει; Ο ίδιος ο κ. Δανέλλης έσπευσε το πρωί, πάλι στον ΣΚΑΪ, να διαψεύσει ότι είχε κάνει καταγγελία και απέδωσε την αναφορά στον αστυνομικό φρουρό που φυλάει τη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Η διάψευση ήρθε αφού αποδείχτηκε ότι οι «ύποπτοι» ήταν ντελίβερι που φορούσαν κουκούλες λόγω κρύου και μετέφεραν σουβλάκια…

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του τις προηγούμενες ημέρες. Εξαιτίας των απειλών είχε ενισχυθεί η φρουρά του με άλλους δύο αστυνομικούς.

Την Τρίτη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και για τον λόγο αυτόν διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ενώ δηλώνει ότι θα ψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...