496
Ο Χάρι και η Μέγκαν κοιτούν χαρούμενοι μία μπεμπέ εμφάνιση των New York Yankees που έλαβαν ως δώρο από τους παίκτες για τον μικρούλη Αρτσι | REUTERS/Peter Nicholls/Pool

Οι Βρετανοί κλαίγονται επειδή η Μέγκαν κανονίζει μυστική βάπτιση για τον Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2019, 00:25
Ο Χάρι και η Μέγκαν κοιτούν χαρούμενοι μία μπεμπέ εμφάνιση των New York Yankees που έλαβαν ως δώρο από τους παίκτες για τον μικρούλη Αρτσι
|REUTERS/Peter Nicholls/Pool

Οι Βρετανοί κλαίγονται επειδή η Μέγκαν κανονίζει μυστική βάπτιση για τον Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2019, 00:25

Η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να ενοχλεί τους Βρετανούς, καθώς, αντί να συμμορφωθεί με το πρωτόκολλο, τα ήθη και τα έθιμα του παλατιού, προτιμά να χαράξει τη δική της, made in USA πορεία. Τώρα λοιπόν που πλησιάζει η ώρα για τη βάπτιση του μικρούλη Αρτσι, του πρώτου παιδιού της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι, όσοι ονειρεύονταν ζωντανές μεταδόσεις, και εκατοντάδες φλας στραμμένα πάνω από το μωρουδίστικο μουτράκι του, άρχισαν ήδη να οδύρονται. Η Μέγκαν πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και σχεδιάζει μυστική βάπτιση, με λίγους και καλούς, τους απολύτως απαραίτητους καλεσμένους.

Οπως όλα δείχνουν, η δούκισσα και ο δούκας του Σάσσεξ έχουν αποφασίσει ότι θα προσφέρουν, όσο είναι εφικτό, μία πιο «φυσιολογική» ζωή στον γιο τους, χωρίς να μάθει από την κούνια πώς είναι να καραδοκούν δεκάδες παπαράτσι για μία φωτογραφία σου.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεογέννητου Αρτσι στην αγκαλιά των γονιών του (Reuters)

Οι Βρετανοί άρχισαν λοιπόν να κλαίγονται και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην ανοικτή επιστολή προς τη Μέγκαν που γράφει η δημοσιογράφος της Telegraph Τζούντιθ Γουντς. Με τον σπαρακτικό τίτλο «Προς τι η μυστικότητα για την βάπτιση του Αρτσι; Εμείς οι Βρετανοί, είμαστε πολύ πληγωμένοι», η αρθρογράφος ζητά τον λόγο από τη Μέγκαν για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να βαπτίσει το παιδί της.

Αξιολάτρευτη φωτογραφία του Αρτσι στην αγκαλιά του Χάρι, που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του δουκάτου του Σάσεξ στο Instagram (The Duke and Duchess of Sussex/@SussexRoyal/PA Wire/Handout via REUTERS)

Η επιστολή αρχίζει κάπως έτσι: «Αγαπητοί Μέγκαν και Χάρι, ελπίζω να μην σας πειράζει που επεμβαίνω…». Στη συνέχεια, τους λέει πόσο της άρεσε ο γάμος τους και ότι βρισκόταν κάπου εκεί κοντά και τους χειροκροτούσε καθώς περνούσαν νιόπαντροι πάνω στην ανοιχτή άμαξα. «Ως έθνος, χαρήκαμε πολύ που σε καλωσορίσαμε στη βασιλική μας οικογένεια. Ομως τώρα, τα νεύρα μας είναι κάπως πειραγμένα, συγγνώμη, αλλά πρέπει να το πω. Σας αγκαλιάσαμε σαν ερωτοχτυπημένο ζευγάρι, ήπιαμε στην υγειά σας, και τώρα, με τη γέννηση του μικρούλη Αρτσι, σας έχουμε βάλει στην καρδιά μας. Αρχίζει όμως να φαίνεται πως τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Και αυτό μας πληγώνει πολύ. Προς τι η μυστικότητα; Προς τι η άμυνα; Δεν μπορείτε καν να μας εμπιστευθείτε τα ονόματα των νονών;» συνεχίζει η «επιστολή».

Στη συνέχεια, θίγεται και το… οικονομικό ζήτημα, αναφέροντας ότι από τη στιγμή που οι Βρετανοί φορολογούμενοι «πληρώνουν για το όμορφο σπίτι σας», το ζευγάρι οφείλει να τους δώσει κάτι ως αντάλλαγμα, όπως για παράδειγμα, μία ανοιχτή βάπτιση για να τη φχαριστηθούν.

Και καταλήγει με μία μείξη επίκλησης στο συναίσθημα και δυσοίωνης προφητείας: «Σας παρακαλώ, μην μας αφήνετε απέξω. Φοβάμαι πως η νούμερο ένα αιτία των αποτυχημένων σχέσεων είναι η απουσία επικοινωνίας. Τόσο σε σχέση με τη δημόσια ζωή, όσο και με την ιδιωτική».

Πώς να ένιωσε άραγε το βασιλικό ζεύγος σε περίπτωση που διάβασε το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Ισως για ακόμα μία φορά, κουρασμένο από την (ψευδ)αίσθηση του κόσμου: είσαι δημόσιο πρόσωπο, άρα μου ανήκει η κάθε σου στιγμή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...