179
Οι πέντε Spice στους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο | EPA/MARIUS BECKER

Οι Spice Girls ξανά μαζί για περιοδεία – αλλά χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 16:08
Οι πέντε Spice στους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο
|EPA/MARIUS BECKER

Οι Spice Girls ξανά μαζί για περιοδεία – αλλά χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 16:08

Την επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία ποπ γκρουπ, των Spice Girls, θα δούμε το 2019, οπότε και θα κάνουν περιοδεία.

Θα είναι όμως τέσσερις και όχι πέντε, γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ προτιμά να ασχοληθεί περισσότερο με τη φίρμα ρούχων που έχει. Το ειρωνικό σχόλιο του Guardian για την απουσία της Μπέκαμ είναι ότι δείχνει να συνειδητοποιεί την έλλειψη (μουσικού) ταλέντου που τη διακρίνει…

Οι φήμες για την επανένωση, γράφει πάντως η βρετανική εφημερίδα, πύκνωσαν από τις  αρχές του 2018 όταν οι πέντε συναντήθηκαν και συζήτησαν «μελλοντικά σχέδια».

Λέγεται ακόμη ότι πρότειναν στην κάθε μία ένα σεβαστό ποσό – 10 εκατ. στερλίνες! – για την προώθηση ενός άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και για άλλες εμφανίσεις.

Είναι η δεύτερη φορά που οι Spice Girls θα περιοδεύσουν με μειωμένη σύνθεση. Το 1998 η Τζέρι Χάλιγουελ είχε εγκαταλείψει το συγκρότημα πριν από την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, ήταν πάντως μαζί με τις υπόλοιπες κατά την επανένωση του 2007.

Τα πέντε «καυτά κορίτσια» – που πλέον έχουν περάσει τα 40 – τραγούδησαν μαζί και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...