253
Σκηνή από την ταινία «Bohemian Rhapsody» | ΙΜDB

Οι Queen θα εμφανιστούν ζωντανά στην τελετή των βραβείων Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 22:44
Σκηνή από την ταινία «Bohemian Rhapsody»
|ΙΜDB

Οι Queen θα εμφανιστούν ζωντανά στην τελετή των βραβείων Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 22:44

Η οσκαρική υποψηφιότητα του Bohemian Rhapsody με τον Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι να διεκδικεί με αξιώσεις το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου (ήδη κατέκτησε το BAFTA), ανεβάζει στη σκηνή τους θρυλικούς Queen.

Το θρυλικό συγκρότημα αναμένεται να τραγουδήσει live στην τελετή απονομής το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία στο λογαριασμό της στο Twitter, χρησιμοποιώντας μάλιστα την εισαγωγή του ομώνυμου τραγουδιού:

«Is this the real life? Is this just fantasy? Καλωσορίζουμε τους Queen και τον Άνταμ Λάμπερτ στα φετινά Όσκαρ», ανέφερε το σχετικό tweet.

Η μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Dolby Theater με τους Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ και τον σταρ του American Idol Άνταμ Λάμπερτ, στη φωνή.

«Οι Queen και ο @adamlambert will ROCK YOU,», απάντησε με δικό του tweet το συγκρότημα, δίνοντας ραντεβού στην τελετή της 24ης Φεβρουαρίου.

Η Ακαδημία, πάντως, δεν αποκάλυψε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν.

Το“Bohemian Rhapsody” διεκδικεί πέντε Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και Α΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, που έφυγε τη ζωή τον Νοέμβριο του 1991, χτυπημένος από το AIDS, σε ηλικία 45 ετών.

Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...