270
H Φώφη Γεννηματά με την Νίκη Φούντα και τον Θόδωρο Μαργαρίτη που διεκδικεί νέο ρόλο στο ΚΙΝΑΛ | Τwitter/KinimaAllagis

Οι «μεταγραφές» της Νίκης Φούντα και του Σάκη Τζαλαλή στο ΚΙΝΑΛ έχουν κάποιο παρασκήνιο

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 16:57
H Φώφη Γεννηματά με την Νίκη Φούντα και τον Θόδωρο Μαργαρίτη που διεκδικεί νέο ρόλο στο ΚΙΝΑΛ
|Τwitter/KinimaAllagis

Οι «μεταγραφές» της Νίκης Φούντα και του Σάκη Τζαλαλή στο ΚΙΝΑΛ έχουν κάποιο παρασκήνιο

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 16:57

Δύο νέες προσθήκες στο πολιτικό δυναμικό του ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής: πρόκειται για την πρώην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα και για τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Σάκη Τζαλαλή.

Η κυρία Φούντα θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, όπου είχε εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012 με τη ΔΗΜΑΡ. Αργότερα βέβαια η ίδια είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ και είχε ταχθεί με το Ποτάμι, συμμετέχοντας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβριου 2015 χωρίς να καταφέρει να επανεκλεγεί. Τον Ιούλιο του 2016 δήλωσε την υποστήριξή της στη Δημοκρατική Ευθύνη του Χάρη Θεοχάρη, αλλά αυτός είναι πια στη ΝΔ. Ετσι η κυρία Φούντα επέστρεψε στα πέριξ της ΔΗΜΑΡ, εξ ου και η φωτογραφία της με τον Θόδωρο Μαργαρίτη στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής με τη Φώφη Γεννηματά.

Το παρασκήνιο είναι ότι η κυρία Φούντα είχε δεχθεί πρόταση να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αυτό λέει η ίδια τουλάχιστον. Τοπικά μέσα της Αιτωλοακαρνανίας την ήθελαν να ακολουθεί την πορεία της Κατερίνας Μάρκου (από ΔΗΜΑΡ στο Ποτάμι και από εκεί στη ΝΔ), αλλά η ίδια δήλωσε ότι θεωρεί τη σύγκρισή της με τη νυν βουλευτή της ΝΔ «απαξιωτικό» χαρακτηρισμό και υποστήριξε ότι έχει απορρίψει δύο σχετικές προτάσεις της Πειραιώς.

Οσο για τον κ. Τζαλαλή, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές με το ΚΙΝΑΛ, είναι ένας βετεράνος του μπάσκετ, μεγάλη δόξα του Παγκρατίου στη δεκαετία του 1980 και διατηρεί καλές σχέσεις με την κυρία Γεννηματά από το 2017, όταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον είχε τιμήσει στη Βουλή για την ηρωική πράξη του να σώσει από βέβαιο πνιγμό μια γυναίκα στην παραλία του Λουτρακίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...