180
|

Οι ξένοι του Ολυμπιακού δοκιμάζουν την τύχη τους σε γλωσσοδέτη

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2016, 13:16

Οι ξένοι του Ολυμπιακού δοκιμάζουν την τύχη τους σε γλωσσοδέτη

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2016, 13:16

Οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού πήραν μία πολύ έξυπνη και διασκεδαστική πρωτοβουλία. Μία πρωτοβουλία όμως που ίσως δεν άρεσε και ιδιαίτερα σε κάποιους ξένους παίκτες της ομάδας. Οι έξι ξένοι που επιλέχθηκαν από την ομάδα μπάσκετ θα έπρεπε να φέρουν εις πέρας μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ποια ήταν αυτή; Να διαβάσουν από ένα χαρτί, τον ελληνικό γλωσσοδέτη με «τον παπά τον παχύ». Οπως καταλαβαίνεται αυτό που ακολούθησε έβγαλε πολύ γέλιο με τους ξένους αστέρες του Ολυμπιακού να τα βρίσκουν σκούρα.

Αν πάντως υπήρχε ένα πρώτο βραβείο για την προσπάθεια, αυτό σίγουρα θα πήγαινε στον ιταλόαμερικανό Ντάνιελ Χάκετ που έδειξε ότι «το έχει» με την ελληνική γλώσσα. Το βίντεο με τον πρωτότυπο τίτλο «ο παπάς ο παχύς… και γλώσσεψαν την μπέρδα τους» απέσπασε αρκετά σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο, που προφανώς διασκέδασαν βλέποντας τους αστέρες του μπάσκετ να «βασανίζονται» για να διαβάσουν ίσως τον πιο διάσημο γλωσσοδέτη της ελληνικής γλώσσας.

Στο βίντεο της ομάδας του Ολυμπιακού συμμετείχαν οι Ερικ Γκριν, Ματ Λοτζέσκι, Κεμ Μπιρτς, Ντάνιελ Χάκετ, Πάτρικ Γιανγκ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ και προσέφεραν άφθονο γέλιο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...