311
Οι ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έχουν πλέον περισσότερα στοιχεία στα χέρια τους στην προσπάθειά τους για την ταυτοποιηση των δραστών | ΙΝΤΙΜΕnews

Οι εντολές του «αρχηγού» στα Γλυκά Νερά: «Κάντε τη να σωπάσει»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2021, 09:07
Οι ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έχουν πλέον περισσότερα στοιχεία στα χέρια τους στην προσπάθειά τους για την ταυτοποιηση των δραστών
|ΙΝΤΙΜΕnews

Οι εντολές του «αρχηγού» στα Γλυκά Νερά: «Κάντε τη να σωπάσει»

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2021, 09:07

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την έρευνα του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, εστίασαν σε παρόμοιες  ληστείες – εισβολές σε σπίτια που είχαν γίνει τους τελευταίες μήνες σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως στο Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, την Παιανία και τα Καλύβια, και χαρακτηρίζονταν από τη βιαιότητα των δραστών σε βάρος των ενοίκων.

Σε τουλάχιστον τρεις από αυτές τις βίαιες ληστείες φέρεται να υπάρχει βιντεοληπτικό υλικά, όπου οι δράστες έχουν καταγραφεί να απομακρύνονται από τα σπίτια που μόλις έχουν ληστέψει.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, στο εν λόγω υλικό φαίνονται τρεις άνδρες -όσοι δηλ. και οι δράστες της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά- και συγκεκριμένα ένας σωματώδης μικρού αναστήματος, ύψους περίπου 1,70 μ., και δύο πιο αδύνατοι, ύψους 1,80.

Πρόκειται για την ίδια περιγραφή με αυτή του συζύγου της Καρολάιν, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, για τους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι της οδού Παναγούλη και σκότωσαν την 20χρονη μητέρα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

«Οι δύο ληστές ήταν αδύνατοι, με ύψος περίπου 1,80, εκτός από τον τρίτο, ο οποίος ήταν πιο κοντός από τους συνεργούς του και φαίνεται να είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς ήταν αυτός που άρχισε να με ρωτάει πού έχω κρυμμένα λεφτά», φέρεται να είπε ο 32χρονος πιλότος στην κατάθεσή του. Οπως μάλιστα διευκρίνισε, «ο μικρόσωμος άνδρας ήταν αυτός που έδωσε την εντολή στους συνεργούς του να με δέσουν χειροπόδαρα με το ίδιο κομμάτι σχοινιού…» και ήταν αυτός που, σε άπταιστα ελληνικά, έδωσε εντολή στους συνεργούς του «κάνε τη να σταματήσει, να σωπάσει», αναφερόμενος στην Καρολάιν, ενώ εκείνη έντρομη προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους αδίστακτους ληστές.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατέθεσε ότι  ήταν ο «αρχηγός» που ανέλαβε τελικά να κάνει την 20χρονη μάνα να σωπάσει, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της με τα χέρια του, ώσπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...