338
Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζουν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Giannis τους παρακολούθησε από την κερκίδα | Βenny Sieu-USA TODAY Sports

Οι Μπακς αήττητοι στο ΝΒΑ – μπορούν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2018, 11:14
Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζουν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Giannis τους παρακολούθησε από την κερκίδα
|Βenny Sieu-USA TODAY Sports

Οι Μπακς αήττητοι στο ΝΒΑ – μπορούν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2018, 11:14

Ημέρες 1971, όταν με τους Οσκαρ Ρόμπερτσον και Λιου Αλτσιντορ (μετέπειτα Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ) κατέκτησαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ζουν οι Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι έφθασαν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην αρχή της σεζόν –επίτευγμα που είχαν να επιτύχουν εδώ και 47 χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Μπακς έπαιζαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήταν τραυματίας. Νίκησαν όμως τους Τορόντο Ράπτορς με  124-109 και διατήρησαν τον απόλυτο νικών στο φετινό ΝΒΑ. Ηταν η πρώτη ήττα για το Τορόντο εφέτος.

Φαίνεται μάλιστα ότι ικανός αντικαταστάτης του 23χρονου Ελληνα είναι ένας Τούρκος: ο 3οχρονος Ερσάν Ιλιάσοβα πέτυχε 19 πόντους πήρε 10 ριμπάουντ και οδήγησε την ομάδα του Μιλγουόκι στο ρεκόρ του 7-0.

O Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο κεφάλι στο προηγούμενο παιχνίδι των Μπακς, απέναντι στη Μινεσότα και οι γιατροί έκριναν ότι υπέστη διάσειση. Ετσι παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες, φορώντας τα καλά του (ιδού η φωτογραφία που ίδιος ανήρτησε στο Instagram).

Κατά τα άλλα, μια ακόμη ήττα υπέστησαν οι Λέικερς, που έχασαν με 124-120 από τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα. Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 32 πόντους, ευστοχώντας σε πέντε τρίποντα στην τελευταία περίοδο και μαζί με τον Καρλ Αντονι Τάουνς, που είχε 25 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 τάπες, ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει την πέμπτη ήττα της ομάδας του σε επτά ματς του ΝΒΑ.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 34 πόντους οδήγησε τους Σπερς στο 113-108 επί των Μάβερικς στην παράταση. Ρεκόρ έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς με 31 πόντους για το Ντάλας. Στο μεταξύ, οι Σίξερς επικράτησαν 113-92 των Χοκς με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ του Μπεν Σίμονς. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε για έξι λεπτά με την Ατλάντα μετρώντας 2 πόντους (1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο) και 1 ασίστ. Επίσης οι Μπλέιζερς πέρασαν με 103-93 από την Ιντιανάπολις, ενώ δεύτερο ματς χωρίς τον τραυματία Αντόνιο Ντέιβις και δεύτερη ήττα και για τους Πέλικανς, 116-111 στο Ντένβερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...