269
Φωτογραφία από παλαιότερη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη | INTIMEnews

Οι αξιολογήσεις τελείωσαν – έρχεται (μίνι) ανασχηματισμός! Ποιοι υπουργοί ανησυχούν για την καρέκλα τους

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 19:01
Φωτογραφία από παλαιότερη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη
|INTIMEnews

Οι αξιολογήσεις τελείωσαν – έρχεται (μίνι) ανασχηματισμός! Ποιοι υπουργοί ανησυχούν για την καρέκλα τους

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 19:01

Προ των πυλών βρίσκεται ο πρώτος δομικός μίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και αξιολόγησης του έργου σε κάθε υπουργείο (τελευταία εδώ η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος).

Ο εξαμηνιαίος έλεγχος του κυβερνητικού έργου, όπως τον είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το περασμένο καλοκαίρι (εδώ), ολοκληρώθηκε, οι «βαθμοί μπήκαν» και πλέον ήρθε η ώρα των αποφάσεων για όσους «δεν πέρασαν τη βάση».

Πληροφορίες που επικαλέστηκε και το Μega Channel, αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη καταλήξει στις αλλαγές που απαιτούνται ώστε το κυβερνητικό σχήμα να αποκτήσει τη ρώμη που ο ίδιος επιθυμεί.

Οι ανακοινώσεις μάλιστα φέρεται ότι θα γίνουν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν. Πιθανόν ακόμη και πριν το Πάσχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήδη τρίζει (αν δεν έχει σπάσει) η καρέκλα δύο υπουργών και πέντε υφυπουργών, ενώ την πόρτα της εξόδου φέρεται να μην γλιτώνουν ούτε ορισμένοι εκ των τεχνοκρατών που στελεχώνουν το κυβερνητικό σχήμα, καθώς δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες…

Στους ακλόνητους εμφανίζονται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που έχει πείσει τον Πρωθυπουργό για το σχέδιο αποκατάστασης της ασφάλειας και πάταξης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, ενώ έχει να επιδείξει και σημαντικές επιτυχίες στο πεδίο της τρομοκρατίας (και όχι μόνο). Ομοίως στους υπουργούς που έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Χρήστος Σταϊκούρας και Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης που έχει αναλάβει και το βάρος του σχεδίου απολιγνιτοποίησης της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...