218
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 17:43
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 17:43

Ανθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης της Φώφης Γεννηματά και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Κεγκέρογλου έσπευσε να εκδηλώσει ενδιαφέρον να καλύψει το κενό της προέδρου στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του κόμματος, δηλώνοντας υποψήφιος αρχηγός!

Ο βουλευτής Ηρακλείου έστειλε την Πέμπτη επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ, την επιτροπή που θα φέρει εις πέρας τις εκλογές για τον νέο αρχηγό στις 5 Δεκεμβρίου και στις 12 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ζήτησε μια ολιγοήμερη προθεσμία ώστε να προλάβει να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές. Η προθεσμία για τη συγκέντρωση 5.000 υπογραφών τυπικά λήγει αύριο Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου.

Η επιστολή του κ. Κεγκέρογλου προς την ΕΔΕΚΑΠ ήταν η εξής:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

Ως γνωστόν, η κυρία Γεννηματά αποσύρθηκε από την κούρσα για την ηγεσία για την αρχηγία λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ετσι έμειναν υποψήφιοι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης και ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λοβέρδος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...