444
Ο Χουάν Κάρλος και τα κορίτσια του: Απο αριστερά η Σοφία, πάνω δεξιά η Σαρίτα Μοντιέλ και κάτω η Κορίνα Σεν-Βιτγκενστάιν | CreativeProtagon

Ο «σεξομανής» Χουάν Κάρλος με τις πάνω από 5.000 κατακτήσεις!

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 17:18
Ο Χουάν Κάρλος και τα κορίτσια του: Απο αριστερά η Σοφία, πάνω δεξιά η Σαρίτα Μοντιέλ και κάτω η Κορίνα Σεν-Βιτγκενστάιν
|CreativeProtagon

Ο «σεξομανής» Χουάν Κάρλος με τις πάνω από 5.000 κατακτήσεις!

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 17:18

H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Δεν είναι αθλητικό countdown, είναι βιβλίο «πικάντικο» και βρίσκεται στο τυπογραφείο. Από Σεπτέμβρη, μετά τα μπάνια του λαού, θα κοσμεί τις προθήκες ισπανικών βιβλιοπωλείων. Να ταράξει τα «βασιλικά νερά»υπόσχεται ένα πολυαναμενόμενο bestseller. Θα μεταφραστεί σε γλώσσες πολλές. Για τον «ατακτούλη» πρώην βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος ο λόγος. «Χουάν Κάρλος I: ο Βασιλιάς 5.000 Γυναικών» ο τίτλος του. Αμαντέο Μαρτίνεζ Ίνγκλς, ο συγγραφέας του.

Ο Ίνγκλς, επικαλούμενος μαρτυρίες και εκθέσεις των πάλαι ποτέ κατασκόπων του δικτάτορα Φράνκο, μας δίνει μία πρώτη γεύση του τι αναμένεται να διαβάσει ο αναγνώστης. Ο τότε μελλοντικός βασιλιάς είχε 332 σεξουαλικές σχέσεις μόνο κατά την διάρκεια παραμονής του στην στρατιωτική ακαδημία, ένα νούμερο, το οποίο, όπως σχολιάζει με τρόπο περιπαικτικό ο συγγραφέας είναι «καλό για ηθοποιό ταινιών πορνό: τέσσερις την εβδομάδα».

Αυτές οι σχέσεις ανήκουν στην περίοδο πριν το 1962, χρονιά στην οποία, ο πρώην βασιλιάς νυμφεύθηκε την επίσης πρώην πια βασίλισσα Σοφία, τότε πριγκίπισσα της Ελλάδας. Η λίστα γυναικείων κατακτήσεων του Κάρλος αυξανόταν συνεχώς, όπως μας ενημερώνει ο συγγραφέας του βιβλίου, καθώς το διάστημα από το 1976 μέχρι το 1994 θρυλείται πως 2.154 θηλυκές υπάρξεις πλάγιασαν στα βασιλικά σεντόνια.

Prince Juan Carlos of Spain pictured at Madrid University following rumors of his engagement to Princess Maria Gabriella of Savoy, Spain, October 20th 1960. (Photo by Keystone/Hulton Archive/Getty Images)
Ο τότε πρίγκιπας Χουάν Κάρλος περιτριγυρισμένος από συμφοιτήτριες του στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, το 1960 (Keystone/Hulton Archive/Getty Images/Ideal Images)

Φήμες παράλληλα διακινούνταν πως, μετά την ενθρόνιση του Χουάν Κάρλος το 1975, η σχέση με τη σύζυγο Σοφία υπήρξε ταραχώδης, καθότι η τελευταία τον «έπιασε» επί το έργον με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Σαρίτα Μοντιέλ.

Κανείς δεν λησμονεί επιπλέον τις δικαστικές περιπέτειες του ισπανού γυναικοκατακτητή με την βελγίδα γκουβερνάντα Λίλιαν Σαρτιού, η οποία διεκδίκησε νομικώς, με αρνητική όμως κατάληξη, να αναγνωρίσει ο πρώην βασιλιάς ως παιδί του, την κορούλα που έφερε στον κόσμο εννέα μήνες μετά από ένα φλογερό τριήμερο στην αγκαλιά του Κάρλος το έτος 1966.

Το ανήσυχο ερωτικό πνεύμα του Χουάν Κάρλος θα μπορούσε να είχε κοστίσει σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ (την εποχή εκείνη σε πεσέτες) όπως ισχυρίστηκε τον περασμένο Γενάρη διαδικτυακή ισπανική εφημερίδα, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας είχαν προσφέρει αυτό το ελκυστικότατο ποσό για να εξαγοράσουν τη σιωπή της Μπάρμπαρα Ρέι, ηθοποιού και πρώην μοντέλου, με την τελευταία να αρνείται τα χρήματα.

Παρότι ερωτικός επίλογος για έναν ζωηρό δανδή δεν υπάρχει, η Κορίνα Σεν-Βιτγκενστάιν, 52χρονη σύμβουλος στρατηγικής επιχειρήσεων, ευγενικής καταγωγής, φαίνεται να έχει κερδίσει, ήδη από το 2004, την καρδιά του Κάρλος. Το ειδύλλιό τους είδε το φως της δημοσιότητας, όταν το 2012 ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πτώση κατά την διάρκεια σαφάρι ελεφάντων. 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...