251
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχοντας δίπλα του τη Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια της πορείας | Twitter

Ο Βαρουφάκης έκανε πορεία στο κέντρο της Αθήνας με πλακάτ

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 12:31
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχοντας δίπλα του τη Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια της πορείας
|Twitter

Ο Βαρουφάκης έκανε πορεία στο κέντρο της Αθήνας με πλακάτ

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 12:31

Κρατώντας πλακάτ, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, έκανε την πορεία στο κέντρο της Αθήνας που είχε προαναγγείλει για την επέτειο του Πολυτεχνείου, επικεφαλής ολιγομελούς αντιπροσωπείας του κόμματός του.

Η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 υπό τον κ. Βαρουφάκη αφίχθη το μεσημέρι έξω από το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων και περίπου μισή ώρα αργότερα, ξεκίνησε η πορεία της μέσω κεντρικών οδών της πρωτεύουσας.

Κρατώντας πλακάτ με το σύνθημα «Αγώνας διαρκής για τη Δημοκρατία» και έχοντας πλάι του τη βουλευτή του κόμματος Σοφία Σακοράφα, ο κ. Βαρουφάκης πραγματοποίησε αυτό που είχε προαναγγείλει λίγες ώρες νωρίτερα μέσω Twitter.

«Τα μέλη μας σπίτι τους, επτά βουλευτές στην πορεία», έγραψε στη σχετική του ανάρτηση, κατηγορώντας την κυβέρνηση για διολίσθηση στον «Ορμπανισμό».

Η «βαρουφάκειος» πορεία ανεκόπη τελικά στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν του επέτρεψε να συνεχίσει μέχρι το κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ.

«Παραβιάζετε το Σύνταγμα, σταματώντας βουλευτές», επαναλάμβανε μονότονα στους αστυνομικούς και τον επικεφαλής αξιωματικό, ο Γιάνης Βαρουφάκης  επιδεικνύοντας την βουλευτική του ταυτότητα.

Η πορεία της αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25 ωστόσο, πήρε τέλος, παρά τις διαμαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...