284
Ο 13χρονος μιλώντας στο συνέδριο των Δημοκρατικών | Reuters

«Ο Τζο Μπάιντεν με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυλισμό μου»

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 20:50
Ο 13χρονος μιλώντας στο συνέδριο των Δημοκρατικών
|Reuters

«Ο Τζο Μπάιντεν με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυλισμό μου»

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 20:50

«Χωρίς τον Τζο Μπάιντεν, δεν θα μπορούσα να σας μιλάω σήμερα. Βλέπετε, με τον Τζο, ανήκουμε στο ίδιο κλαμπ: αυτό που τραυλίζουν στην ομιλία τους».

Με αυτά τα λόγια ο 13χρονος Μπρέιντεν Χάρινγκτον, σε μια συγκινητική παρέμβασή του στο συνέδριο των Δημοκρατικών, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο 77χρονος υποψήφιος τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα στην ομιλία του.

«Τραυλίζουμε αμφότεροι», είπε ο 13χρονος σε ένα βίντεο που προβλήθηκε την Πέμπτη στο συνέδριο, λίγο πριν την αποδοχή του χρίσματος από τον Μπάιντεν.

Ο έφηβος από το Νιου Χάμσαϊρ παραδέχθηκε ότι «είναι πραγματικά εκπληκτικό να ακούς ότι κάποιος έγινε αντιπρόεδρος παρά το τραύλισμα», προσθέτοντας ότι είχε γνωρίσει προσωπικά τον Μπάιντεν προ μηνών στην γενέτειρά του.

Ο Μπρέιντεν και ο Μπάιντεν συναντήθηκαν σε κοινοτική εκδήλωση στο Δημαρχείο του Κόνκορντ που είχε οργανώσει το CNN τον Φεβρουάριο, όπου ο Μπάιντεν μίλησε για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού παιδικού τραύματος.

Ο 77χρονος υποψήφιος μιλάει συχνά δημόσια για τον θυμό και την απογοήτευσή του όταν τον κορόιδευαν οι συμμαθητές του επειδή τραύλιζε και για μια καλόγρια στο καθολικό σχολείο που τον ώθησε να δουλέψει για να το ξεπεράσει.

Μετά την εκδήλωση, ο Μπάιντεν κάλεσε τον Μπρέιντεν στα παρασκήνια να μιλήσει περισσότερο για να μάθει να ελέγχει την ομιλία του.

«Μου είπε για ένα βιβλίο ποιημάτων του Γέιτς που διάβαζε δυνατά προκειμένου να εξασκηθεί και να βελτιώσει την ομιλία του», συμπλήρωσε.

«Απλώς προσπαθώ να είμαι ένα παιδί», είπε ο Μπρέιντεν.

«Και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μπάιντεν με έκανε να νιώθω πιο σίγουρος για κάτι που με ενοχλούσε όλη μου τη ζωή. Ο Τζο Μπάιντεν νοιάστηκε. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει για όλους εμάς».

«Παιδιά σαν εμένα βασίζονται σε εσάς για να εκλέξετε κάποιον που όλοι μπορούμε να έχουμε σε υπόληψη», κατέληξε με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...