272
Ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο digital economic forum του ΣΕΠΕ | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Ο Τσίπρας τώρα υπόσχεται και ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 22:42
Ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο digital economic forum του ΣΕΠΕ
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Ο Τσίπρας τώρα υπόσχεται και ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 22:42

«Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα στην ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος και στη δημιουργία μιας νέας προοπτικής για τον τόπο, αφήνοντας πίσω μας τον σκοτεινό ορίζοντα της ύφεσης, της επιτροπείας, της απαισιοδοξίας και των μειωμένων προσδοκιών», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο digital economic forum του ΣΕΠΕ.

Η συζήτηση για την καινοτομία και το στρατηγικό ρόλο των επιχειρήσεων πληροφορικής, νέων τεχνολογιών και επικοινωνίας, στην ανάπτυξη, είναι η συζήτηση του μέλλοντος, είπε και σημείωσε πως «είναι ενθαρρυντικό ότι μετά από μια μακρά περίοδο βαθιάς ύφεσης είμαστε πια σήμερα σε θέση να αλλάξουμε την ατζέντα, να κοιτάξουμε μπροστά, να μιλήσουμε θετικά και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα».

Με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021, η Ελλάδα εντάσσεται στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη δημοκρατικοποιώντας την πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για όλους τους πολίτες, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ήταν ένα αναγκαίο βήμα, ένα ώριμο, που, όμως, εμείς υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία έχουν σχεδιάσει τέσσερα εμβληματικά έργα και έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότησή από εθνικούς πόρους και θα έχουν ανάδοχο εντός έτους».

«Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες είναι η νέα πρωτοπορία, η κρίσιμη ομάδα ανθρώπων που θα συνδέσουν την ελληνική οικονομία με το μέλλον της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Η εφαρμογή του VAR στα ελληνικά γήπεδα

Στην εφαρμογή του VAR στα ελληνικά γήπεδα αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας, ως ένα από τα έργα που είναι προς υλοποίηση σε ότι αφορά την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Όπως είπε, η εφαρμογή του VAR θα υποστηρίξει τη λήψη αποφάσεων από τους διαιτητές ποδοσφαιρικών αγώνων και θα ενισχύσει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...