244
Ο Αλέξης Τσίπρας (δεξιά) και απέναντί του ο Παύλος Πολάκης (αριστερά) | protothema.gr

Ο Τσίπρας με τον Πολάκη σε ταβέρνα στο Ρέθυμνο

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 23:01
Ο Αλέξης Τσίπρας (δεξιά) και απέναντί του ο Παύλος Πολάκης (αριστερά)
|protothema.gr

Ο Τσίπρας με τον Πολάκη σε ταβέρνα στο Ρέθυμνο

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 23:01

Λίγες ημέρες μετά την πολιτική κρίση που προκλήθηκε από την ανοίκεια επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν αποστασιοποιείται από τον βαλλόμενο πανταχόθεν αναπληρωτή υπουργό Υγείας αλλά κάνει διακοπές μαζί του.

Το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα, ο Πρωθυπουργός συνέφαγε σε παραθαλάσσια ταβέρνα στο Ροδάκινο Ρεθύμνου, παρέα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων.

Αυτή η συνάντηση, με όλο το φιλικό κλίμα που τη χαρακτηρίζει, καταγράφεται ενώ επίκειται η κατάθεση από τη ΝΔ πρότασης μομφής κατά του κ. Πολάκη. Κατά πληροφορίες η πρόταση δυσπιστίας κατά του αν. υπουργού Υγείας θα κατατεθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου. Ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευτεί να μετατρέψει τη διαδικασία σε συζήτηση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε το protothema.gr, ο Πρωθυπουργός φαίνεται χαλαρός με σορτσάκι, κοντομάνικο, γυαλιά ηλίου και καπελάκι. Ο κ. Τσίπρας, κάνει νόημα σε κάποιον, ενώ μπροστά του βρίσκεται προφανώς η σερβιτόρα του καταστήματος, πίσω του ένας ακόμη σερβιτόρος, ενώ στην άλλη άκρη του τραπεζιού, διακρίνεται ο κ. Πολάκης.

Πρόκειται ασφαλώς για κίνηση με στόχο να προσφέρει στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό του.

Αλλωστε, και πριν από μερικές μόλις ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας είχε σπεύσει να δικαιολογήσει τον «αψύ Σφακιανό» για την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο κ. Πολάκης κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Και από την συγκεκριμένη φωτογραφία, καθίσταται σαφές ότι οι σχέσεις Τσίπρα-Πολάκη παραμένουν άριστες, παρά το επεισόδιο Πολάκη-Κυμπουρόπουλου που δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...