221
«Οσα είπαμε στη Βουλή δεν φτάνουν», εμφανίζεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας στον αντίπαλό του | INTIMEnews

Ο Τσίπρας προ(σ)κάλεσε τον Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ τη Δευτέρα – πώς του απάντησε η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 15:39
«Οσα είπαμε στη Βουλή δεν φτάνουν», εμφανίζεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας στον αντίπαλό του
|INTIMEnews

Ο Τσίπρας προ(σ)κάλεσε τον Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ τη Δευτέρα – πώς του απάντησε η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 15:39

Στο θέμα του ντιμπέιτ επανέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας και μία ημέρα μετά την οριστική ματαίωση της «τηλεμαχίας των πέντε», προκαλεί εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε τηλεοπτική μονομαχία τη Δευτέρα 1η Ιουλίου – ημερομηνία την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε αποδεχθεί κατά τη συνεδρίαση της άκαρπης τελικά διακομματικής επιτροπής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  απευθύνεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας (με σχετικό συνοδευτικό βίντεο) ότι στις 8 Μαΐου είχε δεσμευτεί στη Βουλή ότι θα έχουν τηλεοπτική αναμέτρηση με το που προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές.

«Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας; Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, δηλώνοντας πως αναμένει την απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

Αμεση ήταν η απάντηση της Πειραιώς, με τα λόγια μάλιστα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

«Οσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: ‘Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας’»,  σχολίασαν πηγές της ΝΔ, δίνοντας στη δημοσιότητα και το βίντεο με τη συγκεκριμένη δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...