232
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης στην άγρια κόντρα της Τρίτης στη Βουλή | INTIMEnews

Ο «καλός μαθητής» Τσίπρας «καρφώνει» Μητσοτάκη στην ΕΕ για τις Πρέσπες

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 14:51
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης στην άγρια κόντρα της Τρίτης στη Βουλή
|INTIMEnews

Ο «καλός μαθητής» Τσίπρας «καρφώνει» Μητσοτάκη στην ΕΕ για τις Πρέσπες

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 14:51

Συνέχεια στη σύγκρουση κορυφής της Τρίτης στη Βουλή δίνει το Μέγαρο Μαξίμου με νέα ανακοίνωση του σχετικά με τις κατηγορίες περί συνδιαλλαγής που εξαπέλυσε από το βήμα του κοινοβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλείται από το Γραφείο του Πρωθυπουργού είτε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε στη Βουλή, είτε να βγει και να πει με στοιχεία και ονόματα ποιοι συμμετείχαν στην καταγγελλόμενη ανταλλαγή της περικοπής των συντάξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το όνομα της Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να πάει το θέμα στα άκρα και να το θέσει σε ευρωπαϊκό πια επίπεδο, ενημερώνοντας σχετικά με τις καταγγελίες Μητσοτάκη τόσο τους ευρωπαίους εταίρους όσο και του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο ανήκει η ΝΔ.

 «Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα. Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι», ήταν η λακωνική απάντηση της Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...