260
Ο σωσίας του Τσακ Νόρις (αριστερά) στην επίμαχη σέλφι από το Καπιτώλιο | Twitter

O Τσακ Νόρις διαψεύδει τους συνωμοσιολόγους: Δεν ήμουν στο Καπιτώλιο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 12:38
Ο σωσίας του Τσακ Νόρις (αριστερά) στην επίμαχη σέλφι από το Καπιτώλιο
|Twitter

O Τσακ Νόρις διαψεύδει τους συνωμοσιολόγους: Δεν ήμουν στο Καπιτώλιο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 12:38

Κι όμως, αυτή τη φορά ο Τσακ Νόρις δεν μπορούσε να τα κάνει όλα. Δεν μπορούσε να είναι και στο Τέξας και στην Ουάσινγκτον και στην οικογένειά του και με τους τραμπούκους που κατέλαβαν το Καπιτώλιο.

Ο 80ετής ηθοποιός, ένα είδωλο του σινεμά της βίας και της κουλτούρας των όπλων, αρνήθηκε δημόσια ότι ήταν μέρος του όχλου που εισέβαλε στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, την ώρα που στο Διαδίκτυο έγινε viral μία σέλφι με κάποιον που του μοιάζει, να συμμετέχει στα επεισόδια.

«Δεν είμαι εγώ και δεν ήμουν εκεί. Δεν υπάρχει χώρος για βία κανενός είδους στην κοινωνία μας. Θα είμαι πάντα υπέρ του Νόμου και της Τάξης», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός και θρύλος των πολεμικών τεχνών.

Το ίδιο είπε και ο μάνατζερ του Νόρις, Ερικ Κρίτζερ, τονίζοντας ότι ο Νόρις δεν ήταν καν στην Ουάσινγκτον, αλλά στο Τέξας με την οικογένειά του. «Του μοιάζει λίγο (ο άντρας στη φωτογραφία), αλλά ο Τσακ είναι πολύ πιο γοητευτικός», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Ο Νόρις είναι ένας καλτ κινηματογραφικός ήρωας που έχει εξαιρετική απήχηση στην αμερικανική Δεξιά, όχι μόνο λόγω των –πρώτα πυροβολώ, μετά ρωτάω– ρόλων του στον κινηματογράφο, αλλά και για τις δηλωμένες πολιτικές απόψεις του.

Ο Τσακ Νόρις είναι γνωστό ότι είναι συντηρητικός και υποστήριξε τον Τραμπ στις εκλογές του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 είχε δηλώσει πως φοβάται ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα εκμεταλλευτεί μια στρατιωτική άσκηση, που θα γινόταν τότε,  για να «καταλάβει» το Τέξας. Είχε μάλιστα καλέσει τον κυβερνήτη Γκρεγκ Αμποτ και τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, έναν από τους φανατικότερους υποστηρικτές, ακόμα και τώρα, του Τραμπ, να διερευνήσουν τις εικασίες του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...