228
O Τραμπ στα τέλη Φεβρουαρίου, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο. Τώρα θέλει να επανεμφανιστεί στα social media | REUTERS/Octavio Jones

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει τη δική του πλατφόρμα στα social media

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 08:09
O Τραμπ στα τέλη Φεβρουαρίου, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο. Τώρα θέλει να επανεμφανιστεί στα social media
|REUTERS/Octavio Jones

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει τη δική του πλατφόρμα στα social media

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 08:09

O Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά τις αιματηρές ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, σχεδιάζει να ξεκινήσει έναν δικό του ιστότοπο σε δύο-τρεις μήνες. Αυτό ανέφερε ένας από τους συμβούλους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τζέισον Μίλερ, που ήταν εκπρόσωπος του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του 2020, είπε στο Fox News ότι ο πρώην πρόεδρος θα ξαναμπεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα, δική του πλατφόρμα, που «θα επαναπροσδιορίσει τελείως το παιχνίδι».

Ο Μίλερ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Στελέχη του Trump Organization, της εταιρείας του πρώην προέδρου, δεν έκαναν κάποιο σχόλιο.

Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να γίνει μια δημόσια διαβούλευση για το πώς και πότε θα πρέπει να αποκλείει από τις υπηρεσίες του ηγέτες χωρών. Οπως ανέφερε, αναθεωρεί την πολιτική του και εξετάζει αν θα πρέπει οι ηγέτες να υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με τους απλούς χρήστες.

8 Ιανουαρίου. Το Twitter μπλοκάρει τον λογαριασμό του 45ου προέδρου των ΗΠΑ (REUTERS/Joshua Roberts/Illustration/File Photo)

Το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ’ αόριστον τους λογαριασμούς του Τραμπ τον περασμένο Ιανουάριο, με τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ ακόμα στον Λευκό Οίκο, έχει ζητήσει από την ανεξάρτητη επιτροπή εποπτείας του να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί αυτή η απαγόρευση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...