311
| Twitter

Ο Τραμπ φαντάζεται ότι τα βάζει με τους αντιπάλους του, όπως ο Thanos των Avengers

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:11

Ο Τραμπ φαντάζεται ότι τα βάζει με τους αντιπάλους του, όπως ο Thanos των Avengers

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:11

Ο ναρκισσισμός του Ντόναλντ Τραμπ – το έχουμε καταλάβει όλοι – είναι ένα από τα μεγάλα «πλεονεκτήματα» του χαρακτήρα του.

Σίγουρα θα κολακεύεται όταν οι οπαδοί του δείχνουν κάθε ευκαιρία να του δείξουν τον θαυμασμό τους. Αυτό το δείχνουν πλέον και οι άνθρωποί που.

Μετά την ανακοίνωση ότι της παραπομπής του Τραμπ σε δίκη για την καθαίρεσή του, η επιτροπή για την επανεκλογή του ανέβασε στο Twitter ένα βιντεάκι που τον εικονίζει σαν τον Thanos, έναν από τους κινηματογραφικούς «Εκδικητές», τους «Avengers».

Ο υπερήρωας στο βίντεο προσπαθεί να καταστρέψει τους υπερήρωες που θέλουν να τον εξοντώσουν. «Είμαι αναπόφευκτoς», λέει ο Θάνος με το πρόσωπο του Τραμπ. Στο βίντεο εικονίζονται και σημαίνονται στελέχη των Δημοκρατικών όπως η Νάνσι Πελόζι και ο Ανταμ Σιφ, που εξαφανίζονται, όπως στην ταινία.

Το σχόλιο στο Twitter από τους ανθρώπους του Τραμπ είναι ότι οι Δημοκρατικοί στη Βουλή «μπορούν να “σπρώξουν” καθαίρεση-παρωδία όσο θέλουν. Η εκλογή του Τραμπ είναι αναπόφευκτη».

Τι εστί Thanos, μας εξηγεί ωραία και σύντομα ο Guardian. Ενας αιμοσταγής πολέμαρχος που θέλει όσο τίποτα να εξοντώσει κάθε μορφή ζωής. Πράγματα που θα έλεγαν οι αντίπαλοι του Τραμπ παρά οι άνθρωποί του.

Ενδιαφέρον είναι και το ότι η επιλογή της σκηνής της ταινίας όπου ο Thanos/Τραμπ μας λέει ότι είναι αναπόφευκτος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποιεί ότι θα χάσει…

Το «φλερτ» του Τραμπ με την ποπ κουλτούρα, πάντα με μια ροπή προς τους υπερήρωες και τις φανταστικές καταστάσεις, δεν είναι καινούριο, αλλά δεν είναι και επιτυχημένο.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε χρησιμοποιήσει το «Game of Thrones» για να μιλήσει για το τείχος που σχεδιάζει να χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό. Στη σειρά υπάρχει τείχος που αργότερα καταστρέφεται.

Σε άλλη περίσταση είχε χρησιμοποιήσει ένα απόσπασμα από την ταινία «The Dark Knight Rises», αλλά η εταιρεία Warner απαίτησε και πέτυχε το κατέβασμα του κλιπ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Και μόλις πριν από ένα μήνα είχε εμφανιστεί ως  Ρόκι Μπαλμπόα, έτοιμος να κατατροπώσει με γροθιές τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...