259
Ο Τραμπ βγαίνει από το Air Force One καθώς έφτασε στην Πενσυλβάνια, μια από τις πολιτείες που θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου | REUTERS/Jonathan Ernst

Ο Τραμπ εκτροχιάστηκε τελείως: «Ο Μπάιντεν ντοπάρεται για να δίνει ομιλίες»!

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2020, 09:27
Ο Τραμπ βγαίνει από το Air Force One καθώς έφτασε στην Πενσυλβάνια, μια από τις πολιτείες που θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
|REUTERS/Jonathan Ernst

Ο Τραμπ εκτροχιάστηκε τελείως: «Ο Μπάιντεν ντοπάρεται για να δίνει ομιλίες»!

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2020, 09:27

Σχεδόν 50 ημέρες πριν τις εκλογές που θα κρίνουν τόσα πολλά, η πολιτική δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά —μόνο ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις που δεν έχει γνωρίσει ποτέ άλλοτε η σύγχρονη αμερικανική Ιστορία. Όχι ότι θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από έναν άνθρωπο σαν τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει την εξουσία να του διαφεύγει μέσα από τα χέρια, αλλά πλέον το μόνο που έχει να προσάψει στον Τζο Μπάιντεν είναι ότι είναι πολύ γέρος, λες και ο ίδιος είναι νέος.

Είναι μια προεκλογική εκστρατεία χωρίς όμοιά της —και όχι επειδή ο κορονοϊός έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις των υποψηφίων.

Ο 74χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς και πάλι προσφέρει καμία απόδειξη, ισχυρίστηκε πως ο 77χρονος Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ντοπάρεται (!) για να δίνει δημόσιες ομιλίες. Η γνωστή τακτική της λάσπης: ρίξε, ρίξε και όλο κάτι θα μείνει.

«Νομίζω ότι ενδεχομένως εμπλέκονται πιθανώς ουσίες, αυτό ακούω», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο φιλικό του Fox News, που αναμένεται να μεταδοθεί ολόκληρη αργότερα σήμερα Σάββατο.

Ο Τραμπ προσπαθεί από καιρό να παρουσιάζει τον Μπάιντεν ως αποκαμωμένο γέρο, ως το μοναδικό ουσιαστικό επιχείρημά του για να επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο. Εδώ και μήνες τον αποκαλεί «sleepy», πρόσφατα τον αποκάλεσε «βλάκα», τώρα λέει ότι ντοπάρεται —δεν θα αργήσει η ημέρα που όπως ζήτησε να περάσουν και οι δύο από τεστ IQ, θα ζητήσει και εξέταση αίματος για αναβολικά…

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είπε επίσης ότι δεν ανησυχεί για βιαιοπραγίες την ημέρα των εκλογών. «Θα τους σταματήσουμε πολύ γρήγορα αν το κάνουν αυτό», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...