216
O Θανάσης Χειμωνάς με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε πιο ενθουσιώδεις στιγμές | Topotami.gr

O Θεοδωράκης ζήτησε συγγνώμη από τον Κορτώ για τις ειρωνείες Χειμωνά

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 08:17
O Θανάσης Χειμωνάς με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε πιο ενθουσιώδεις στιγμές
|Topotami.gr

O Θεοδωράκης ζήτησε συγγνώμη από τον Κορτώ για τις ειρωνείες Χειμωνά

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 08:17

Τα θαύματα διαρκούν τρεις μέρες, ισχύει και στην ελληνική πολιτική. Το Ποτάμι, σε μια προσπάθεια να αναβαπτιστεί, είχε παρουσιάσει με πολύ ενθουσιασμό τη Μ. Δευτέρα ένα ανανεωμένο ευρωψηφοδέλτιο (εδώ), περιγράφοντας τους υποψηφίους με εξαιρετικά λόγια και βεβαίως τον κλασικό αφορισμό για την κομματοκρατία –«δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα και δεν βρέθηκαν σε αυτό το ψηφοδέλτιο μετά από κάποια συναλλαγή» θριαμβολόγησε σχετικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τη Μ. Τετάρτη ο πρόεδρος του Ποταμιού βρέθηκε στην αμήχανη θέση να απολογείται για τα όσα δήλωσε ένα από τα «παιδιά» που δεν βρέθηκαν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μετά από κάποια συναλλαγή, τον συγγραφέα Θανάση Χειμωνά (ο οποίος παρεμπιπτόντως εγκατέλειψε το Κίνημα Αλλαγής για να πάει στο Ποτάμι).

Ο κ. Χειμωνάς είχε προλάβει να επιτεθεί με ειρωνείες στον συνάδελφό του Αύγουστο Κορτώ ο οποίος μόλις είχε προβεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη (εδώ) για τη μάχη του με την κατάθλιψη και το πώς αυτή τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Κορτώ για τις ατυχείς -όπως τις χαρακτήρισε- αναρτήσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Ποταμιού.

Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για μια γενναία εξομολόγηση του κ. Κορτώ και απευθυνόμενος στον κ. Χειμωνά συνέστησε ότι δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...