247
«Κράτα γερά, είμαι πίσω σου», φαίνεται να λέει στον Νίκο Κοτζιά ο Τέρενς Κουίκ που μαλώνει τους συναδέλφους του στους ΑΝΕΛ | INTIMEnews

Ο Τέρενς Κουίκ πιο κοντά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην ξανακούσω κακή κουβέντα για Κοτζιά»

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 12:56
«Κράτα γερά, είμαι πίσω σου», φαίνεται να λέει στον Νίκο Κοτζιά ο Τέρενς Κουίκ που μαλώνει τους συναδέλφους του στους ΑΝΕΛ
|INTIMEnews

Ο Τέρενς Κουίκ πιο κοντά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην ξανακούσω κακή κουβέντα για Κοτζιά»

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 12:56

Ασπίδα προστασίας για τον Νίκο Κοτζιά, απέναντι στα πυρά που εξαπολύουν εναντίον του προσωπικά οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (δείτε το σχετικό βίντεο κάτω) ύψωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού), Τέρενς Κουίκ σε ένα διάλειμμα των περιηγήσεων του ανά την υφήλιο.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Κουίκ συνέστησε στους συναδέλφους του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου να απέχουν από προσβλητικές δηλώσεις σε βάρος του υπουργού των Εξωτερικών, διαμηνύοντας σε αυστηρό τόνο:

«Θα πρέπει να μην ξαναυπάρξει τέτοιου είδους αναφορά στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών, που στο κάτω-κάτω ποτέ δεν έχει κάνει προσωπικές αναφορές εναντίον οποιουδήποτε άλλου υπουργού».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συγκατοίκησή του με τον κ. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και για τις αρετές που διακρίνουν τον υπουργό του: «Εϊναι ένας άνθρωπος που εντυπωσιάζει με την υπερεπάρκεια των γνώσεών του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ίσως από τους πιο διαβασμένους, το ομολογούν και κάποιοι από τους άλλους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώ σε διάφορα φόρα, ότι “το μυαλό του είναι σκέτος σκληρός δίσκος”».

Με αφορμή το θέατρο του παραλόγου στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  που κορυφώνεται μέρα με τη μέρα όσο πλησιάζει η άφιξη της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων, ο υφυπουργός Εξωτερικών σχολίασε απηυδισμένος πως «δεν είναι λογικό, μέσα σε μία κυβέρνηση ο ένας να τα βάζει με τον άλλο, να βγαίνει το ένα κόμμα και να τα βάζει με τον α΄, τον β΄, τον γ΄».

«Μόνο κακό κάνουμε», είπε, «σε μία εποχή που χρειάζεται συνοχή σε όλα τα επίπεδα».

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...