222
Στιγμιότυπο από το περυσινό πανηγύρι της Ασωπίας... | YouTube

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας εξανέστη με την απαγόρευση των πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι!»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2020, 12:59
Στιγμιότυπο από το περυσινό πανηγύρι της Ασωπίας...
|YouTube

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας εξανέστη με την απαγόρευση των πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι!»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2020, 12:59

Τι και αν το εισηγήθηκε η αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Τι και αν τα φαινόμενα συνωστισμού πλήθαιναν επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό. Η απόφαση απαγόρευσης για τα πανηγύρια, εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ -συγκεκριμένα την τοπική στη Θήβα- που μετά την επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, βγήκε μέσω Facebook για να βροντοφωνάξει ότι «αυτό δεν θα περάσει έτσι»!

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Της Ασωπίας; Ακύρωσες το πανηγύρι της Ασωπίας; Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το θυμάσαι Κούλη…».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όπου καταλόγιζε πρωτοφανές αλαλούμ την κυβέρνηση:

«Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια.

»Και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από «πύλη εισόδου» και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα.

Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», ανέφερε συγκεκριμενα η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, ήταν το δηκτικό σχόλιο κυβερνητικών κύκλων για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...