210
|

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων βραβεύει τον πρώτο σπουδαστή των Μεταλλευτικών Σχολών της χώρας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2020, 16:32

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων βραβεύει τον πρώτο σπουδαστή των Μεταλλευτικών Σχολών της χώρας

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2020, 16:32

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων βραβεύει κάθε χρόνο, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του, τον πρώτο σε βαθμολογία σπουδαστή Μεταλλευτικής Σχολής της χώρας που αποφοίτησε κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΜΕ, φέτος, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, όμως η βράβευση του πρώτου σπουδαστή έγινε σε ξεχωριστή εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο.

Ετσι ο θεσμός της βράβευσης του πρώτου σε βαθμολογία σπουδαστή μεταλλευτικής σχολής, συνεχίζεται αδιάλειπτα για να αναγνωρίζει έμπρακτα τη προσπάθεια των νέων μας συναδέλφων, ειδικά σε περιόδους αβέβαιες και δύσκολες όπως η τωρινή.

Στη φετινή περίοδο πρώτος των πρώτων σπουδαστών της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων -Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, αναδείχθηκε και βραβεύτηκε για αυτό, ο κ. Αλέξανδρος Παππάς της σχολής του ΕΜΠ, με την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία διπλώματος 9,50.

Ο κ. Αλέξανδρος Παππάς

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 10/7/2020 και σε αυτή πέρα από το βραβευθέντα σπουδαστή, συμμετείχαν ο επιβλέπων καθηγητής της διπλωματικής εργασίας του κ. Παππά, κ. Β. Γκαγκάνης, καθηγητής του Τομέα Μηχανικής Ταμιευτήρων της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών Μηχανικών ΕΜΠ και από πλευράς του Συνδέσμου ο Πρόεδρος κ. Α. Κεφάλας, ο Αντιπρόεδρος κ. Φ. Στεφανής και ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρ. Καβαλόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...