1093
Ο Σβαρτσενέγκερ με τα δύο... ιδιαίτερα κατοικίδιά του | Twitter

Ο Σβαρτσενέγκερ κάνει… πράξη το μήνυμά του: «Μην είστε γαϊδούρια, μείνετε μέσα»

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2020, 13:25
Ο Σβαρτσενέγκερ με τα δύο... ιδιαίτερα κατοικίδιά του
|Twitter

Ο Σβαρτσενέγκερ κάνει… πράξη το μήνυμά του: «Μην είστε γαϊδούρια, μείνετε μέσα»

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2020, 13:25

Μπορεί να έχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε που ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αλλά ο αυστριακής καταγωγής αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ συνεχίζει να συμβουλεύει τους κατοίκους της πολιτείας. Πριν από λίγες ημέρες, τους έστειλε ένα κοφτό και ξεκάθαρο μήνυμα: «Μην είστε γαϊδούρια, μείνετε μέσα».

Οντας όσο ευθύς όσο και αρκετοί από τους χαρακτήρες που υποδύθηκε στο σινεμά, ο Σβαρτσενέγκερ κάνει τα λόγια του πράξη και μένει στο σπίτι, έχοντας για παρέα τη «Λουλού», το κατοικίδιο γαϊδούρι του και τον «Ουίσκι», ένα πόνι.

Ο Σβαρτσενέγκερ είναι ένας από τους διάσημους που βοηθούν στη μάχη με τον ιό μέσω των χιουμοριστικών, αλλά παράλληλα ενημερωτικών αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ισως σκέφτεται ότι ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες. Είναι 72 ετών και πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς (εδώ).

Από τον Μάρτιο, κιόλας, όταν ακόμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αδιαφορούσε για τον κίνδυνο του κορονοϊού, ο αστέρας του Xόλιγουντ συμβούλευε τους Καλιφορνέζους να αποφύγουν τις κοινωνικές επαφές και τις εξόδους, όσο παράλληλα καθόταν στο τραπέζι της κουζίνας του και τάιζε καρότα την αγαπημένη του Λουλού.

Μετά την επιτυχία του σύντομου βίντεο, που μέτρησε εκατομμύρια προβολές στο twitter, ο Σβαρτσενέγκερ απευθύνθηκε στους 20 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, για να προωθήσει την νέα του συλλογή ρούχων.

Ολα τα έσοδα από τα μπλουζάκια, πάνω στα οποία κάνουν και την εμφάνισή τους τα πολυαγαπημένα του κατοικίδια, θα δοθούν σε μη προνομιούχες οικογένειες που επηρεάζονται από την πανδημία του κορονοϊού.

 

View this post on Instagram

 

Whiskey and Lulu need exercise too

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Το 1993 ο Σβαρτσενέγκερ δημιούργησε ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να βελτιώσει τη ζωή εφήβων στην Καλιφόρνια που ανήκουν σε φυλετικές μειονότητες ή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

«Με τα σχολεία κλειστά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με το κανονικό μας πρόγραμμα για τα 100.000 παιδιά μας, αλλά παίρνουμε στα σοβαρά τη δέσμευσή μας με όλες τις οικογένειες και έτσι το προσωπικό μας θα φέρει τρόφιμα και ψώνια στην πόρτα τους», έγραψε στο represent, μια ιστοσελίδα που έχει φτιαχτεί για να φιλοξενεί τις φιλανθρωπικές καμπάνιες των σελέμπριτι.

Πέρα από τη φιλανθρωπική δράση του, ο Σβαρτσενέγκερ, κρίνοντας από τους λογαριασμούς του στα social media, μένει κυρίως στο σπίτι του, από όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται αστεία στιγμιότυπα από τη ζωή του, όσο βρίσκεται σε καραντίνα.

Ετσι, σαν σωστός περφόρμερ, βρίσκει έναν τρόπο να ψυχαγωγήσει το κοινό του, ακόμη και όταν ο πλανήτης έχει παραλύσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...