489
Ο Σταύρος Νιάρχος (με το μαχαίρι) και δίπλα του η Ντάσα Ζούκοβα | Instagram

Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 14:33
Ο Σταύρος Νιάρχος (με το μαχαίρι) και δίπλα του η Ντάσα Ζούκοβα
|Instagram

Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 14:33

Μετά το διαζύγιό της με τον ζάπλουτο ρώσο ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς, η Ντάσα Ζούκοβα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Νιάρχου, γιου του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια-Χριστίνα Γκίνες.

Σύμφωνα με το Page Six, η Ντάσα και ο έλληνας κληρονόμος των ναυτιλιακών επιχειρήσεων δεν έκρυψαν τον αρραβώνα τους στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της, που έγινε στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν μάλιστα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας «αυτή την στιγμή μελετούν τις λεπτομέρειες».

Ο Σταύρος Νιάρχος σε επίσημο δείπνο

Η πηγή δήλωσε επίσης, ότι η Ντάσα Ζούκοβα παραμένει πολύ καλή φίλη με τον ρώσο δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη της ομάδας Τσέλσι, παρά την νέα της σχέση. «Εχουν συναντηθεί εκατομμύρια φορές μετά το διαζύγιο» είπε.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζούκοβα οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Αύγουστο του περασμένου χρόνου. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα -συμπεριλαμβανομένου ενός τετραόροφου αρχοντικού στο Μανχάταν.

Η Ντάσα Ζούκοβα και δίπλα της ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, παρακολουθούν την Τσέλσι σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2012 – EPA

Η σχέση της Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο έλληνας κροίσος πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους της στο Περού, μεταξύ των οποίων ο αμερικανός μεγιστάνας, κινηματογραφικός και μουσικός παραγωγός, Ντέιβιντ Γκέφεν.

Αργότερα, δημοσιεύθηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Από το 2016, το ζευγάρι εμφανίστηκε αρκετές φορές στο ίδιο μέρος, όπως για παράδειγμα όταν η Ζούκοβα παρακολούθησε το τουρνουά τένις US Open με την Ιβάνκα Τραμπ, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος καθόταν με τον μικρότερο αδερφό του Τέο, σε άλλη κερκίδα.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο Σταύρος Νιάρχος και η τότε σύντροφός του, Τζέσικα Χαρτ, παραβρέθηκαν σε γάμο φίλων, στην Αντίμπ. Η Ζούκοβα ήταν επίσης παρούσα στον γάμο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την αδερφή του Νιάρχου, την Ευγενία.

Οι δύο γυναίκες ήταν στενές φίλες για μια δεκαετία και ήταν πολύ φιλικές και οι δύο με την Χαρτ, όταν ο Σταύρος Νιάρχος ήταν ζευγάρι μαζί της. Ο έλληνας κροίσος εμφανίστηκε στο πάρτι της Ζούκοβα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους παραβρέθηκαν μαζί σε δείπνο στο Σεντ Μόριτζ.

Η Ντάσα Ζούκοβα σε παλαιότερη εμφάνισή της – EPA

Την σχέση τους έκανε γνωστή το ισπανικό Vanity Fair τον περασμένο Αύγουστο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Αμπράμοβιτς με την Ζούκοβα. Στην δήλωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και να συνεργαστούν ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ααρών Αλεξάντερ, που γεννήθηκε το 2009 και την Λια Λου, που γεννήθηκε το 2013.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...