469
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Σεραφείμ το… βρήκε: Οι πυρκαγιές είναι τιμωρία επειδή η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ των γκέι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 17:45
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Σεραφείμ το… βρήκε: Οι πυρκαγιές είναι τιμωρία επειδή η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ των γκέι

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 17:45

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ είπε να παρέμβει και αυτός στη δημόσια συζήτηση για τις πυρκαγιές. Ως ειδήμων; Οχι φυσικά. Ιερέας είναι ο άνθρωπος, όχι πυροσβέστης. Αλλά σε ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, ο κ. Σεραφείμ έγραψε 950 λέξεις για αυτό που ο ίδιος τιτλοφόρησε «Αλήθειες για τη συμφορά».

Συμφορά είναι τα καμένα, από τις «υπερπυρκαγιές» όπως τις χαρακτήρισε ο σεβασμιότατος, που «δεν μπορούσαν ανθρωπίνως κατασταλτικά να αντιμετωπιστούν με κανένα γήινο τρόπο και μάλιστα σε τόσο μεγάλο αριθμό».

Ποιες όμως είναι αυτές οι «αλήθειες»; «Λίγες ταπεινές σκέψεις», όπως σημείωσε ο κ. Σεραφείμ. Οπως ότι η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με την «τεχνολογία του υδρογόνου, του άφθονου στοιχείου της φύσης αφού το νερό περιέχει H2. Αλλά αυτήν την τεχνολογία δεν την εφαρμόζουν, αποκάλυψε ο Αγιος Πειραιώς, επειδή «τι θα κάνουν πλέον οι 7 αδελφές, τα διυλιστήρια, οι στόλοι των εφοπλιστών, οι Αραβες με τα χαρέμια τους, τα χρηματιστήρια και οι εισηγμένες μετοχές τους;»

Για τον κ. Σεραφείμ με την τεχνολογία του υδρογόνου όχι μόνο δεν θα χρειαζόμαστε τα ορυκτά καύσιμα, αλλά ούτε και τις «λεγόμενες εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές, που», κατά την άποψή του, «προσβάλλουν το περιβάλλον»«οι “σιδερόφρακτες” ανεμογεννήτριες, προϊόν της “μεγαλωνύμου” γερμανικής βιομηχανίας», κατήγγειλε.

Ακολούθως ο κ. Σεραφείμ παρέθεσε μια σειρά από γνωστές ελληνικές παθογένειες και κρατικές αβελτηρίες και αστοχίες.

– «Ηλθαν στην Ελλάδα δισεκατομμύρια από τα πακέτα Ντελόρ, τα Μ.Ο.Π. τα ΕΣΠΑ. Ποια όμως διακυβέρνηση σκέφτηκε να υπογειοποιήσει τις γραμμές υψηλής τάσης χιλιάδων Volt, που διέρχονται μέσα από τα δάση μας; Αφησαν τους πυλώνες να σκορπίζουν τη φωτιά και τον όλεθρο κάθε καλοκαίρι».

– «Ενώπιόν μας και η παθογένεια των λεγομένων “δασαρχείων”, που δεν φθάνει ότι υποχρηματοδοτούνται, αλλά και μαστίζονται και από την αρτηριοσκληρωτική απρονοησία. Αρνοῦνται μετά “βδελυγμίας” να κοπούν 10-20 πεῦκα για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, απαραίτητων για την επιβίωση του δάσους και βλέπουμε να καίγονται 10.000 πεύκα χωρίς να προβληματίζονται οι υπεύθυνοι “προστάτες” του δασικού μας πλούτου».

«Τα ρωσικά υπεραεροπλάνα, που μπορούν να μεταφέρουν 12,5 τόνους νερού δεν συνάδουν με το ανάγλυφο της χώρας μας, γιατί κατασκευάσθηκαν για τις απέραντες ρωσικές στέπες».

Αλλά εκεί που ξέφυγε ο κ. Σεραφείμ, είναι στο τέλος του κειμένου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ανακάλυψε ότι τελικά και να τα είχαμε κάνει όλα καλά, οι πυρκαγιές  ήταν μια τιμωρία για την «ύβριν» που διέπραξε η κυβέρνηση νομοθετώντας υπέρ των ομοφυλόφιλων!

«Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ἀνθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και την θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και την θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν», έγραψε ο κ. Σεραφείμ σε ένα ακόμη ομοφοβικό παραλήρημα από τα οποία μας έχει συνηθίσει, σε βαθμό γραφικότητας πια.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News