Το ποσό της διαταγής πληρωμής ανέρχεται στις 25.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σε υπηρεσίες που σχετίζονταν με την παρουσία του Σάκη Ρουβά στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Voice» | Youtube
Επικαιρότητα

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στον Κωνσταντίνο Καφίρη για τη δέσμευση των λογαριασμών του

Τι λέει ο έλληνας σταρ για τη σχέση του με την Progressive PR και τις απαιτήσεις της εταιρείας δημοσίων σχέσεων έναντί του
Protagon Team

Με ανακοίνωσή του ο Σάκης Ρουβάς τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε τη Δευτέρα με τη δέσμευση των εταιρικών του λογαριασμών, υποστηρίζοντας αφενός ότι δεν του έχει επιδοθεί κανένα δικόγραφο σχετικά με τις απαιτήσεις της Progressive PR και αφετέρου ότι ήταν απολύτως συνεπής απέναντι στον επί μία και πλέον δεκαετία πρώην συνεργάτη του Κωνσταντίνο Καφίρη και την ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αίτηση της Progressive PR εκδόθηκε σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας.

Το ποσό της διαταγής πληρωμής ανέρχεται στις 25.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά υπηρεσίες της εταιρείας δημοσίων σχέσεων του Κωνσταντίνου Καφίρη προς τον δημοφιλή καλλιτέχνη για την παρουσία του στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Voice» ως κριτή.

Επιπρόσθετα, όμως, η Progressive κατέθεσε και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά, με τις οποίες -κατά πληροφορίες- διεκδικεί αποζημίωση άνω των 500.000 ευρώ για υπηρεσίες που παρείχε στον έλληνα σταρ.

Ο Κωνσταντίνος Καφίρης είχε αναλάβει τον Σάκη Ρουβά (αμφότεροι στη φωτογραφία κάτω) το 2007, αμέσως μετά το τέλος της «εποχής Ψινάκη», λανσάροντας ένα πιο ευρύ προφίλ του καλλιτέχνη, αυτό του οικογενειάρχη και του ανθρώπου που αγαπά τις φιλανθρωπίες, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν εκείνο του sex symbol.

Δέκα χρόνια μετά, το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είχε ξαφνιάσει τους πάντες στο χώρο των media και τη showbiz.

«Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PRogressive ολοκληρώθηκε ύστερα από μια εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της εταιρείας του Κωνσταντίνου Καφίρη, που ήταν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε κάθε επαγγελματικό του βήμα (ανάμεσά τους η δεύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το «This is our night» το 2009, η παρουσίαση του X-Factor, η συμμετοχή του ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Voice και οι ρόλοι του στις κινηματογραφικές ταινίες «Alter Ego» και «Στα άκρα»).

Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση του Σάκη Ρουβά για τη δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών έχει ως εξής:

 Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.   

Αθήνα, 12.6.2018 Σάκης Ρουβάς