270
Ο Ρόμπυ Μπουρλάς είναι ο νέος επικεφαλής της Public-MediaMarkt |

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς νέος CEO στην Public-MediaMarkt

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 08:47
Ο Ρόμπυ Μπουρλάς είναι ο νέος επικεφαλής της Public-MediaMarkt
|

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς νέος CEO στην Public-MediaMarkt

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 08:47

Επειτα από έξι χρόνια ο Ρόμπυ Μπουρλάς επιστρέφει στο τιμόνι της Public. «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην PMM σε μια σημαντική στιγμή, προκειμένου να δουλέψω με μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων που φέρνουν συνεχώς αλλαγές στον κλάδο του retail, στην Ελλάδα» τόνισε ο νέος CEO του κορυφαίου omnichannel retailer οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών και ειδών ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Joern Taubert που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιάννης Καραγιάννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Olympia μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Taubert «για την σκληρή δουλειά, την και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην εταιρεία» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Οι ηγετικές του ικανότητες, η προσωπική του δέσμευση κατά τη διάρκεια της απαιτητικής περιόδου της πανδημίας, η εμπειρία του και οι στρατηγικές του κατευθύνσεις που είχαν το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον έχουν θέσει τα θεμέλια για την έναρξη μιας νέας εποχής για την PMM. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον, στο πλευρό της οικογένειάς του στη Γερμανία», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Piet Coelewij, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της PMM, καλωσόρισε τον Ρόμπυ Μπουρλά, λέγοντας: «Είμαι πεπεισμένος ότι από τον νέο του ρόλο, θα εμπνεύσει όλους εμάς να υλοποιήσουμε αποτελεσματικά τη στρατηγική της εταιρείας. Ο Ρόμπυ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα retail, γνωρίζει καλά την PMM και μπορεί να προωθήσει γρήγορα τον επιχειρηματικό μας σχεδιασμό».

Ο κ. Μπουρλάς εντάχθηκε στον Ομιλο Olympia το 2006 και έκτοτε έχει αναλάβει επιτυχώς διαφορετικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του CEO της Public έως το 2015. Επιστρέφει στην PMM σε μια σημαντική στιγμή, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να εστιάσει ακόμη περισσότερο στις ανάγκες των πελατών και να προσφέρει μια μοναδική και omni-channel εμπειρία αγορών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...