470
Στις Αλπεις σηκώσαμε ψηλά το λάβαρο της ελληνικής διασκέδασης, τονίζει στη συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά» ο «πρέσβης» Αντώνης Ρέμος | Τwitter

Ο Ρέμος πιστεύει ότι «στην Κουρσεβέλ φέραμε τον Ελληνα στην κορυφή της Ευρώπης»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2018, 16:26
Στις Αλπεις σηκώσαμε ψηλά το λάβαρο της ελληνικής διασκέδασης, τονίζει στη συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά» ο «πρέσβης» Αντώνης Ρέμος
|Τwitter

Ο Ρέμος πιστεύει ότι «στην Κουρσεβέλ φέραμε τον Ελληνα στην κορυφή της Ευρώπης»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2018, 16:26

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη-ποταμό στα «Παραπολιτικά» του περασμένου Σαββάτου: από τον Ελληνα του σήμερα και τους καλλιτεχνικούς του μέντορες, μέχρι τη Νατάσα Μποφίλιου και την Ελένη Βιτάλη, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μύκονος και… Κουρσεβέλ δεν θα μπορούσαν φυσικά  να λείψουν από την κουβέντα που εξελίχθηκε σαν παιχνίδι, υπό τη μορφή ανασκόπησης.

Ειδικά για την πρόσφατη εμπειρία στην Κουρσεβέλ που έγινε για μία βραδιά Μύκονος υπό τους ήχους των επιτυχιών του, ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει «εθνικά υπερήφανος» για την επιτυχία της εκδήλωσης (βλ. στιγμιότυπο κάτω): «Κάναμε ένα καλό deal και πάμε τον Ελληνα στην κορυφή της Ευρώπης. Σηκώνουμε το λάβαρο της ελληνικής διασκέδασης. Έχουν δείξει ενδιαφέρον Αμερικάνοι, Λιβανέζοι, Τούρκοι και πολλοί λαοί και φυσικά Έλληνες».

#remos #everywhere #happynewyear #from #courchevel1850

A post shared by Νέλλη Μαυρίδου (@nelliemv) on

 

Στη συνέντευξή του ο Ρέμος αποκαλεί τον Γιάννη Πάριο πνευματικό του πατέρα και τον Αντώνη Βαρδή μουσικό του μέντορα. «Αν ο Πάριος είναι ο τραγουδιστής του έρωτα, ο Ρέμος είναι του χωρισμού. Αν και για μένα είναι ο πνευματικός μου πατέρας. Μέσα από αυτόν πήρα πάρα πολλά. Του χρωστάω πολλά, έμαθα την έκφραση από αυτόν», λέει, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στον Αντώνη Βαρδή και το κενό που -όπως υπογραμμίζει- άφησε πίσω του.

Κληθείς να σχολιάσει το θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από την «περίφημη» δήλωση της Νατάσας Μποφίλιου, ο Ρέμος αφού χαρακτηρίζει τη συνάδελφό του «χαρισματικό πλάσμα», σπεύδει να σημειώσει: «Έχει μια πολύ ωραία φωνή αλλά δεν με αντιπροσωπεύει. Ίσως υπερέβαλε, ίσως μιλούσε μεταφορικά. Έχει χαθεί λίγο μέσα στην κουλτούρα της. Αλλά πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα και αυτό είναι φυσική εξέλιξη, σε όλους συμβαίνει».

Στην κουβέντα έπεσε και το όνομα της Ελένης Βιτάλη με αφορμή τις επικριτικές της δηλώσεις για την ποιότητά του ως τραγουδιστή (βλ. βίντεο κάτω).

Στην απάντησή του ο Ρέμος δεν μάσησε τα λόγια του: «Μπορεί κάποιος να κρίνει το στυλ μου αλλά δεν δέχομαι από κανέναν να πει δεν έχω καλή φωνή. Έχω δώσει εξετάσεις με τεράστιους κριτές. Η Βιτάλη είπε μια φράση άτοπη. Είναι δικαίωμα της να πει ότι θέλει αρκεί να μπορεί να το τεκμηριώσει. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει».

«Εύχομαι να πάνε καλά με την Μαρινέλα και τη Γλυκερία. Θα είναι ένα δυνατό σχήμα, άμα μπορέσω θα ήθελα να πάω», πρόσθεσε για την καλλιτεχνική συνεργασία των τριών σπουδαίων γυναικείων φωνών αυτή την περίοδο.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε κάποια ημέρα να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ (όπως ο Βαλάντης), χαρακτηρίζει τον αμερικανό πρόεδρο «πολύ ιδιαίτερη περσόνα». «Ελπίζω», λέει, «να μην χρειαστεί να βρεθώ σε θέση να αποφασίσω αν θα τον συναντήσω ή όχι».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ότι έχουν κοινούς φίλους, αλλά δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά. «Το μόνο που θα ήθελα να τον ρωτήσω, είναι αν έχει μετανιώσει που μπήκε στο παιχνίδι της εξουσίας. Μπορεί να είχε καλή πρόθεση αλλά έκανε τεράστια λάθη που τα πληρώνουμε», ήταν η αιχμηρή αναφορά του για τον Πρωθυπουργό.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...