258
|

O Ραγκούσης αρνήθηκε να μιλήσει σε συνδικαλιστή αστυνομικό – άγριος καβγάς με Παπαδάκη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2019, 12:03

O Ραγκούσης αρνήθηκε να μιλήσει σε συνδικαλιστή αστυνομικό – άγριος καβγάς με Παπαδάκη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2019, 12:03

«Μύλος» έγινε το πρωί η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με φιλοξενούμενο (έστω και τηλεφωνικά) τον βουλευτή και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση.

Ολα άρχισαν όταν ο κ. Ραγκούσης κλήθηκε να κάνει διάλογο στον «αέρα» με τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιο Κρικέτο.

Στο άκουσμα και μόνο ότι στην άλλη γραμμή ήταν ο συνδικαλιστής αστυνομικός, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε αμέσως, αρνούμενος να συνεχίσει.

Οπως είπε, δεν είχε ενημερωθεί για τον διάλογο με τον συνδικαλιστή, επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες στον ίδιο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η παρατήρηση αυτή του κ. Ραγκούση προκάλεσε με τη σειρά της την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος επισήμανε στον πρώην υπουργό ότι δεν υπάρχει ανάγκη προηγούμενης ενημέρωσης για το ποιος θα βγει να μιλήσει στην εκπομπή του και ότι πρόκειται για θέμα δημοκρατικής λειτουργίας.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επιδόθηκε στη συνέχεια σε έναν μακρύ μονόλογο αρνούμενος και πάλι να δεχθεί ερωτήσεις ή παρεμβάσεις ούτε από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Μη μπορώντας πια να κρύψει τον εκνευρισμό του, ο κ. Παπαδάκης είπε τότε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αν δεν θέλετε να κάνετε διάλογο ούτε με τον παρουσιαστή, ευχαριστώ πολύ καλημέρα σας. Τι είμαι εγώ εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Με συγχωρείτε πολύ, δεν είναι αυτό δημοκρατικό»!

«Σε αυτήν την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παπαδάκης κλείνοντας το τηλέφωνο στον Γιάννη Ραγκούση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...