123
Ο Ηλίας Ψινάκης στον φυσικό του χώρο, στο MadWalk 2017 | Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Ψινάκης ξαναχτυπά στο Instagram με νέα επίδειξη υπερπροσπάθειας

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 18:32
Ο Ηλίας Ψινάκης στον φυσικό του χώρο, στο MadWalk 2017
|Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Ψινάκης ξαναχτυπά στο Instagram με νέα επίδειξη υπερπροσπάθειας

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 18:32

Λίγες εβδομάδες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, κι ενώ οι μηνύσεις πολιτών αρχίζουν να χτυπούν και τη δική του πόρτα, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει την καμένη περιοχή από ψηλά.

Παράλληλα, ζητά από τους πολίτες να συμβάλουν «στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Μάλιστα στην ανάρτησή του κάνει λόγο για τον πιο «δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει. Υστερα λοιπόν από τη δακρύβρεχτη ανάρτηση με τα μανουάλια,  την άλλη με αέρα σούπερ-ήρωα που τον εμφάνιζε να σβήνει φωτιές μαζί με έναν πυροσβέστη, η διαδικτυακή υπερπροσπάθεια ήρθε και τρίτωσε.

Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...