464
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεσπάθωσε μέσω Facebook με το γνωστό του ύφος | INTIMEnews

Ο Πολάκης «χτυπά» λίγο πριν το συλλαλητήριο: Ακροδεξιοί ονειρεύονται εκστρατείες και κόκκινη μηλιά

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2019, 10:50
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεσπάθωσε μέσω Facebook με το γνωστό του ύφος
|INTIMEnews

Ο Πολάκης «χτυπά» λίγο πριν το συλλαλητήριο: Ακροδεξιοί ονειρεύονται εκστρατείες και κόκκινη μηλιά

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2019, 10:50

Περίπου 10 ώρες πριν από την έναρξη του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, ο πάντα φλογερός στις αναρτήσεις του, Παύλος Πολάκης, βάλλει μέσω (του αγαπημένου του) Facebook κατά όσων αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών και των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «χαϊδεύουν εθνικισμούς» για εκλογικά οφέλη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιμένει ότι η συμφωνία είναι καλή (σκέτο, χωρίς άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς) και ότι υλοποιήθηκε με το παραπάνω η εθνική γραμμή του 2007-8, που είχαν προσπαθήσει – χωρίς επιτυχία- να υπερασπιστούν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τα πράγματα ειναι ΑΠΛΑ:-Η συμφωνία των Πρεσπών ειναι ΚΑΛΗ (άλλαξαν το ονομα που τους ειχαν αναγνωρίσει 140 χώρες…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zaterdag 19 januari 2019

Οι μόνοι που δεν θέλουν να περάσει η συμφωνία, υποστηρίζει, είναι ακροδεξιοί και σκληροί εθνικιστικοί κύκλοι που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά (από τον θρύλο της Κόκκινης Μηλιάς που σχεδόν ταυτίστηκε με την ιδεολογία της «Μεγάλης Ιδέας» μέχρι το 1922).

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αντιδρούν μόνο και μόνο επειδή θέλουν να πέσει ο Τσίπρας και όχι για την ουσία της συμφωνίας, υπογραμμίζει, καταγγέλλοντας με το γνωστό του ύφος την αντιπολίτευση ότι «παίζει τα ρέστα της» πολιτικά, χαϊδεύοντας εθνικισμούς.

Η ανάρτηση Πολάκη

Η συμφωνία των Πρεσπών ειναι ΚΑΛΗ (άλλαξαν το ονομα που τους ειχαν αναγνωρίσει 140 χώρες, κατάργησαν σύμβολα και ονομασίες που παρέπεμπαν στην αρχαία ελληνική ιστορια, η γλώσσα τους ανήκει στις σλαβικές γλώσσες, κατάργησαν άρθρα αλυτρωτικού χαρακτήρα στο Σύνταγμα τους,υλοποιήθηκε με ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,η εθνική γραμμή του 2007-8 που άλλοι πριν το συριζα ειχαν προσπαθήσει ).

Τα Σκόπια -Βορεια Μακεδονία (σ.σ. σε μία νέα ονομασία που ανακάλυψε ο κ. Πολάκης) τώρα,περιορίζονται σε αυτο που τους έδωσε ιστορικά και γεωγραφικά η συνθήκη του Βουκουρεστιου το 1913!!

ΟΛΟΙ, πλην κολλημένων ακροδεξιών και σκληρών εθνικιστικών κύκλων που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά θέλουν να ψηφιστει η συμφωνία γιατι καταλαβαίνουν όσο κι αν δεν το λένε πως κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα μετα απο 70 χρονια και πως ανοίγει ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης των Βαλκανίων με ηγέτιδα δύναμη τη χώρα μας, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, στα σχέδια του “μουσουλμανικού τόξου” της Τουρκίας στα Βαλκάνια !!! (Αλήθεια “πατριώτες “αυτο γιατι δεν το λέτε καθόλου στις αναλύσεις σας;;; )

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ η αντιπολίτευση αντιδρά με φαντασιακα επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς για προδοτικές συμφωνίες ;;

-περα απο την Ακροδεξιά της ΧΑ που θελει πόλεμο και το ΚΚΕ που εδώ και χρονια λειτουργεί με όρους ιδεολογικού φρουρίου και οχι πολιτικής για το σημερα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (κιναλ συγγνώμη) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!! 

Τιποτα αλλο απολύτως .Δεν βγηκαν όλα τα προηγούμενα σχέδια της αριστερής παρένθεσης ,η “τσογλανοπαρεα που πήρε την κυβερνηση απο τους νόμιμους ιδιοκτήτες” έβγαλε τη χώρα απ τα μνημόνια ,αλλάζει την Ελλάδα και εχει δρομολογήσει την τιμωρία αυτών που τη Χρεωκοπησαν !!!

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,αυτο τους φέρνει πανικο γι αυτο παιζουν ρέστα ,χαϊδεύοντας εθνικισμούς και αυτιά ,ποντάροντας στην άγνοια ενός μέρους του κόσμου και στην προπαγάνδα των φιλικών τους ΜΜΕ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για αυτούς ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...