284
|

Ο Πολάκης προαναγγέλλει νέο ροντέο στην Προανακριτική: «Γεωργιάδη, έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2019, 12:22

Ο Πολάκης προαναγγέλλει νέο ροντέο στην Προανακριτική: «Γεωργιάδη, έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2019, 12:22

Οσοι περίμεναν ότι οι τραμπουκισμοί του Παύλου Πολάκη θα υποχωρήσουν και η επόμενη συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο (την προσεχή Τρίτη το απόγευμα) δεν θα αμαυρωνόταν από καβγάδες και λεονταρισμούς, διαψεύστηκαν. Αρκούσε μια ανάρτηση του πρώην αν. υπουργού Υγείας για να δείξει τόσο το ποιόν του όσο και τη στρατηγική σύγκρουσης που έχει επιλέξει η Κουμουνδούρου με φόντο την πολυσυζητημένη εξαίρεση του κ. Πολάκη καθώς και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από την Επιτροπή.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόβλημα να επιτεθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την Παρασκευή είχε συγκρίνει τις συμπεριφορές του κ. Πολάκη και του κ. Τζανακόπουλου με αυτές του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη επειδή επέβαλαν με το «έτσι θέλω» την παρουσία τους στην Προανακριτική την Πέμπτη (εδώ). Μάλιστα ο κ. Πολάκης, απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης προανήγγειλε ότι θα ξαναεισβάλει στην Επιτροπή και τον προκάλεσε να «να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ»

«Γεωργιάδη! Ελα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα! Αντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις εσύ σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις… Ουστ!», έγραψε με το γνωστό του ύφος ο πρώην αν. υπουργός Υγείας.

Απαντώντας, μέσω social media και εκείνος, στον κ. Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι με την αντίδρασή του ο πρώην υπουργός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι απειλές του κ. Πολάκη προεξοφλούν σύγκρουση την Τρίτη στη Βουλή, μολονότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είχαν πει ότι οι ενέργειες των δύο βουλευτών θα «εξεταστούν», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μια αποκλιμάκωση της έντασης. Αλλά, ποιος είναι ο κ. Θεοχαρόπουλος μπροστά στον κ. Πολάκη;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...