264
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με την ντουντούκα ανά χείρας | INTIMEnews

O Πολάκης πήρε την ντουντούκα για να πει στις καθαρίστριες ότι τις νοιάζεται! [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 12:00
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με την ντουντούκα ανά χείρας
|INTIMEnews

O Πολάκης πήρε την ντουντούκα για να πει στις καθαρίστριες ότι τις νοιάζεται! [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 12:00

«Ακούστε με, ακούστε με. Μόνο αυτή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου (Υγείας) σας νοιάζεται και εργάζεται για τα δικαιωματά σας», φώναζε μέσω ντουντούκας ο Παύλος Πολάκης στους συγκεντρωμένους έξω από το κτίριο του υπουργείου που διαμαρτύρονταν για το εργασιακό καθεστώς των καθαριστριών στα νοσοκομεία της χώρας.

Εξω από το υπουργείο πραγματοποιούσαν συγκέντρωση (προσφέροντας φασολάδα «ολιγαρκούς αφθονίας» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν) η ΠΟΕΔΗΝ και τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων «Δρομοκαΐτειο», «Άγιος Σάββας», και «Ελπίς» ζητωντας λύση στο θέμα των καθαριστριών που βλέπουν τις συμβάσεις τους να λήγουν στα τέλη Αυγούστου και να απολύονται.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποδέχεται τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έξω από το υπουργείο/ INTIMEnews

Φθάνοντας με τη μηχανή του στο υπουργείο (φωτογραφία πάνω), ο Παύλος Πολάκης είδε τους συγκεντρωμένους και θέλησε να τους μιλήσει. Χρησιμοποίησε μάλιστα την ντουντούκα των εργαζομένων για τους να του πει ότι είναι ο μόνος που εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Από τα χέρια των εργαζομένων, η ντουντούκα…
… στα χέρια του «βαρύ» Παύλου Πολάκη

Δίπλα του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ζητούσε και αυτός να μιλήσει, προκειμένου να απαντήσει σε όσα έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εκείνος όμως δεν τον άφησε ούτε λεπτό. «Σταμάτα τώρα, θα μιλήσεις μετά» του έλεγε, εμποδίζοντάς τον να πάρει στα χέρια του την ντουντούκα.

Με το που τελείωσε τον μονόλογό του ο κ. Πολάκης χάθηκε στον διάδρομο της εισόδου του υπουργείου χωρίς καν να ακούσει τα αιτήματα των εργαζομένων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...