290
O Παύλος Πολάκης ένωσε τη φωνή του με τους αντιδρώντες υγειονομικούς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους | INTIMEnews

Επικίνδυνος λαϊκισμός: Ο Πολάκης και άλλοι δύο του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2021, 13:34
O Παύλος Πολάκης ένωσε τη φωνή του με τους αντιδρώντες υγειονομικούς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους
|INTIMEnews

Επικίνδυνος λαϊκισμός: Ο Πολάκης και άλλοι δύο του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2021, 13:34

Ο de facto πολιτικός εκπρόσωπος των απανταχού στην Ελλάδα αντιεμβολιαστών, Παύλος Πολάκης, ένωσε σήμερα τη φωνή του με τους υγειονομικούς και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους (βλ. ΠΟΕΔΗΝ) κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού τους.

Ετσι, 2,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, ο πρωην αναπληρωτής Υγείας άρπαξε ξανά την ντουντοιύκα, αυτή τη φορά όχι απέναντι στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο (θυμηθείτε εδώ), αλλά για να απευθυνθεί στους εργαζομένους της Υγείας που επιμένουν να μην εμβολιάζονται κατά της Covid-19, επικαλούμενοι τις παρενέργειες του εμβολίου…

Μαζί του στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ και άλλοι εκπρόσωποι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ραλλία Χρηστίδου, η Χαρά Καφαντάρη και η Θεοδώρα Αυγέρη. Ολοι τους φορούσαν επιμελώς τις προσταυτικές τους μάσκες, ώστε να προλάβουν τις «κακές γλώσσες» για την παρουσία τους ανάμεσα σε τόσους ανεμβολίαστους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Γιαννάκο, οι πράξεις αναστολής εργασίας που έχουν εκδοθεί, επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης ανέρχονται σε περίπου 10.000  αν συμπεριλάβει κανείς πρωτοβάθμιες δομές.

Οπως είπε, τις τελευταίες τρεις μέρες, υπό τον φόβο των αναστολών, πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν τελικά και εμβολιάστηκαν.

Οσον αφορά τις… παρενέργειες των αναστολών, σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιαννακό, την πρώτη μέρα εφαρμογής του νόμου της υποχρεωτικότητας ανεστάλησαν χειρουργεία, ανακλήθηκαν εξετάσεις και γενικά υπήρξε πολύ μεγάλη αναστάτωση. «Οδηγούνται συνάδελφοι στην ανεργία χωρίς ούτε 1 ευρώ μισθό, μετά από 19 μήνες στην πρώτη γραμμή. Και ένας που καταχράται το Δημόσιο βγαίνει σε αργία και μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για 2-3 χρόνια παίρνει τον μισό μισθό», διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για την εφαρμογή του μέτρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...