166
Ο Μάικ Πομπέο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη. Πίσω τους ο Νίκος Δένδιας και ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ | Twitter

Ο Πομπέο αποχωρεί – Θερμός αποχαιρετισμός στον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 23:50
Ο Μάικ Πομπέο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη. Πίσω τους ο Νίκος Δένδιας και ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ
|Twitter

Ο Πομπέο αποχωρεί – Θερμός αποχαιρετισμός στον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 23:50

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στέλνει ευχές στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη σύζυγό του, αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, κατά την οποία φιλοξενήθηκε στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά.

Επίσης, ειδική αναφορά κάνει στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό επαγγελματία.

«Η περιήγηση στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα σας, ήταν αξέχαστη. Η δουλειά που κάνουν από κοινού οι ΗΠΑ και η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και αλλού διασφαλίζει την ελευθερία της Αμερικής παράλληλα με αυτήν του ελληνικού λαού. Να είστε ευλογημένος εσείς και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Και ο ομόλογός μου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας» γράφει στην ανάρτησή του ο Μάικ Πομπέο.

Ο αμερικανός υπουργός συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Κρήτη, και ειδικότερα από την οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, όπου φιλοξενήθηκε αλλά και από την ξενάγησή του στο νησί, ενώ επισυνάπτει και μία φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News