223
Ο Θάνος Πλεύρης στην ομιλία του στη Βουλή την Παρασκευή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πλεύρης ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τον Καρανίκα για τις δηλώσεις περί ηρωίνης

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2021, 14:16
Ο Θάνος Πλεύρης στην ομιλία του στη Βουλή την Παρασκευή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πλεύρης ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τον Καρανίκα για τις δηλώσεις περί ηρωίνης

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2021, 14:16

Στη Βουλή έφθασε το θέμα της συνέντευξης του Νίκου Καρανίκα, πρώην πρωθυπουργικού συμβούλου επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «ως αριστερός» δοκίμασε τη χρήση κοκαΐνης και ηρωίνης – «από τα 14 είμαι στρατευμένος στην Αριστερά. Ο,τι έκανα ήταν σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, και για την εμπειρία, για να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Σαν παρέα, μαζί με άλλα παιδιά, οργανωμένα στην Αριστερά, το συζητήσαμε και το κάναμε με επιστημονικό τρόπο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας σε μεταμεσονύχτια συνέντευξή του στον Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Αυτή την αναφορά σχολίασε το πρωί της Παρασκευής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης.

Θυμίζοντας ότι ο κ. Καρανίκας είχε διατελέσει σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού της χώρας, όταν το αξίωμα κατείχε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Πλεύρης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τον κ. Καρανίκα επειδή περιέγραψε μια ασφαλή δοκιμή σκληρών ναρκωτικών.

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στη τηλεόραση που είχε θεσμική θέση, ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, και να λέει ότι, επειδή ήταν Αριστερός, δοκίμασε ναρκωτικά με ασφαλή τρόπο για να δει τις συνέπειες. Είπε ότι δοκίμασε ηρωίνη και κοκαϊνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης για να προσθέσει: «Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος. Δηλαδή τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στο κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...