317
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, όταν κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι κάποια μέρα θα μάλωναν για τα λεφτά της διατροφής | REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Ο Πιτ αντεπιτίθεται στη Τζολί για τα λεφτά της διατροφής

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 12:02
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, όταν κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι κάποια μέρα θα μάλωναν για τα λεφτά της διατροφής
| REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Ο Πιτ αντεπιτίθεται στη Τζολί για τα λεφτά της διατροφής

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 12:02

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια, ή μάλλον τα κομπιουτεράκια στη νέα διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο άλλοτε πιο ζηλευτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Τη χθεσινή είδηση ότι η διάσημη ηθοποιός προχωρά κανονικά με τις διαδικασίες του διαζυγίου ενώ καταλογίζει στον πρώην αγαπημένο της ότι δεν είναι συνεπής σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή των παιδιών τους, σήμερα ο Μπραντ Πιτ πέρασε δυναμικά στην αντεπίθεση μέσω των δικηγόρων του.

Οπως αναφέρει και δημοσίευμα του BBC,  οι δικηγόροι του Πιτ ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός κατέβαλε ποσό άνω του 1,3 εκατομμυρίου δολαρίων σε λογαριασμούς για την Τζολί και τα έξι τους παιδιά μετά τον χωρισμό τους το 2016. Επιπλέον, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι ο Μπραντ Πιτ δάνεισε στη Τζολί 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι  στο οποίο μένει τώρα.

Τζολί και Πιτ σε σκηνή από την ταινία «Mr and Mrs Smith». Τώρα φαίνεται σα να κοιτάζουν τα συντρίμμια του γάμου τους (Twentieth Century Fox)

Ο Μπραντ Πιτ παράλληλα, κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι επιχειρεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ στο θέμα του διαζυγίου τους.

Η 43χρονη ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Στις κατηγορίες αυτές οι δικηγόροι του 54χρονου ηθοποιού απαντούν ότι η ισχυρισμοί της πρώην συντρόφου του είναι μια «ανεπαρκώς συγκεκαλυμμένη απόπειρά της να χειραγωγήσει την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ». Προς το παρόν οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσουν σχετικά, κάτι μας λέει πάντως, ότι δεν θα αργήσουν να το κάνουν.

Και κάπως έτσι, ένα από τα πιο καυτά love stories του Χόλιγουντ, κατέληξε να θυμίζει κακόγουστο σίριαλ που εξελίσσεται σε διαδρόμους δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...