265
Ο Ανδρέας Γιακουμάκης μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας έξω από τα δικαστήρια | INTIMEnews

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 12:37
Ο Ανδρέας Γιακουμάκης μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας έξω από τα δικαστήρια
|INTIMEnews

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 12:37

Πριν δει να δικάζονται οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του παιδιού του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης βρέθηκε κατηγορούμενος για επεισόδιο που είχε με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων (η οποία εξελίχθηκε σε κολαστήριο για το παιδί του).

Η δίκη του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, όπως όμως έγινε γνωστό, αναβλήθηκε τελικά για τις 6 Δεκεμβρίου.

Επειτα από μήνυση του πρώην διευθυντή της Σχολής, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορείται για:

  • προσβολή της τιμής άλλου με λόγο από πρόθεση και
  • πρόκληση (ελαφράς) σωματικής βλάβης από πρόθεση

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες: «Δεν αποδέχομαι όσα μου καταλογίζουν. Συνεχίζουν να λένε ψέματα. Τέσσερα χρόνια βιώνω με το ψέμα. Δεν χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου αυτή τη φρασεολογία. Στο δικαστήριο θα πω όσα ακριβώς έγιναν εκείνη την μέρα», δήλωσε.

Το περιστατικό που έφερε στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Ανδρέα Γιακουμάκη, είχε γίνει το Ιανουάριο του 2019 αμέσως μετά τη δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής για παράβαση καθήκοντος.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο καταδικασθείς πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο της οικογένειας Γιακουμάκη. Ενα μειδίαμά του εξελήφθη από τους συγγενείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη ως ειρωνεία και ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο:

«Δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;» φέρεται να είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης που κατηγορείται ότι απώθησε τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής.

«Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό αυτό που ζούμε πριν φθάσουν στις δικαστικές αίθουσες οι κάθε αυτού υπεύθυνοι που ώθησαν για την κατάσταση που εμείς ζούμε σήμερα, να βρεθούμε κατηγορούμενοι, να κατηγορείται ο πατέρας του παιδιού για επίθεση», είπε συγγενής της οικογένειας. «Νιώθουμε οργή, ζούμε μια κατάσταση τόσα χρόνια με ένα ‘’γιατί’’ πίσω μας γιατί δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...