184
Η εικόνα που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να εμφανίζεται χωρίς μάσκα, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παπαχριστόπουλος δίνει εξηγήσεις για την εικόνα χωρίς μάσκα: «Την είχα στην τσέπη μου»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2020, 13:35
Η εικόνα που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να εμφανίζεται χωρίς μάσκα, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παπαχριστόπουλος δίνει εξηγήσεις για την εικόνα χωρίς μάσκα: «Την είχα στην τσέπη μου»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2020, 13:35

Η εικόνα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Ενώ είχαν ήδη ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα τα νέα, αυστηρότερα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού (εδώ) στο κοινοβούλιο, και όλοι οι βουλευτές είχαν υπακούσει –είχαν δηλαδή σπεύσει να προμηθευτούν και να φορέσουν μάσκες για τη συζήτηση του νέου φορολογικού την Τετάρτη–, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να στέκεται όρθιος χωρίς να φοράει μάσκα.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι και γιατρός, προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση –έμοιαζε να αγνοεί επιδεικτικά τον κανονισμό και την ανάγκη να τηρηθούν κάποια μέτρα προστασίας.

Ωστόσο ο ίδιος έδωσε εξηγήσεις. Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Ευγενίδη και της Ελενας Παπαδημητρίου, ο βουλευτής Δυτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι έχει δώσει αγώνα για να ληφθούν μέτρα και τόνισε ότι η εικόνα είναι παραπλανητική.

«Βιαζόμουν γιατί θα άρχιζε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και δεν φορούσα μάσκα. Την είχα στην τσέπη μου και μετά την έβαλα», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...